Suosikkiravintola jo 10 vuotta! Tämä on vuodesta toiseen ylistetyn Ragun salaisuus

Asemansa Helsingin ravintolakentässä vakiinnuttanut Ragu on persoonallinen yhdistelmä levollisuutta, laadukkuutta sekä lupaa olla rennosti.

Ludviginkadun Ragu saa inspiraationsa skandinaavisen keittiön puhtaudesta ja kekseliäisyydestä.
Ludviginkadun Ragu saa inspiraationsa skandinaavisen keittiön puhtaudesta ja kekseliäisyydestä.
  • Mikä: Ylistetty helsinkiläisklassikko
  • Missä: Ludviginkatu 3-5, 00130 Helsinki
  • Juuri nyt: 10-vuotisjuhlavuoden menu

Helsingin Erottajalla nostetaan kiitollisuuden maljat alkavan juhlavuoden kunniaksi. Ravintola Ragu on nimittäin säilyttänyt paikkansa Helsingin ravintolamaailmassa jo kunnioitettavat 10 vuotta. Keittiömestari-ravintoloitsija Antti Asujamaa korostaa, että kiitos siitä kuuluu henkilökunnalle, asiakkaille ja asiakasyrityksille.

"Olemme onnellisia saadessamme jatkaa Ragun tarinaa toiselle vuosikymmenelle upean ja todella sitoutuneen henkilökunnan kanssa. Jotain
olemme tehneet oikein, kun olemme saaneet juuri tämän huippuporukan", Asujamaa toteaa.

Ragu ei olisi mitään ilman huippuhenkilökuntaa.
Ragu ei olisi mitään ilman huippuhenkilökuntaa.

Asiakkaiden luottamuksen arvoinen joka kerta

Vuosikymmenen taipaleen lisäksi tänä vuonna juhlitaan sitä, että Ragu pääsi odotetusti jälleen Suomen 50 parhaan ravintolan listalle. Ragu on ollut listalla melkein joka vuosi, tänä vuonna hienosti sijalla 32.

Ragu on nähty myös vuodesta toiseen TableOnline suosittelee -listauksessa, joka perustuu todellisiin asiakasarvioihin ravintolaelämyksen onnistumisesta.

Asujamaa tietää, ettei suosioon ja hyvään palautteeseen voi jäädä kellumaan. Ravintolan on oltava asiakkaidensa luottamuksen arvoinen joka kerta, kun se avaa ovensa.

"Meillä on aina ollut selvää, että kaikki laittavat parastaan ja hommia tehdään intohimolla. Olen hyvin iloinen siitä, että asiakkaat ovat arvostaneet sitä."

Ragun intohimona ravintolassa ovat Italian ruokaperinteet, viinit ja upeat raaka-aineet.
Ragun intohimona ravintolassa ovat Italian ruokaperinteet, viinit ja upeat raaka-aineet.

Asiakkaat ovat taatusti arvostaneet myös maltillisia hintojen korotuksia. Vaikka ravintolayrittämisen kustannukset ovat Ragun historian aikana nousseet huimasti,10 vuoden aikana kolmen ruokalajin menujen hinnat ovat nousseet ravintolassa vain muutaman euron.

Ragu ei juokse trendien perässä

Ragun konsepti on Asujamaan mukaan pysynyt alusta alkaen täysin samana. Inspiraation lähteinä ovat olleet italialaiset ruokaperinteet sekä skandinaavisen keittiön puhtaus ja kekseliäisyys. Tärkeä osa Ragun konseptia on ollut raaka-aineiden puhtauteen ja laatuun satsaaminen.

"Ragussa on pidetty kiinni tietynlaisesta klassisesta tekemisestä, eikä ole lähdetty hötkyilemään trendien perässä", Asujamaa pohtii.

Ragu luottaa klassisuuteen.
Ragu luottaa klassisuuteen.

Klassinen tekeminen tarkoittaa Ragussa luotettavuutta ja tinkimättömyyttä mutta ei tylsyyttä. Asiakkaita on ilahdutettu muun muassa persoonallisella
viinilistalla. Viinejä on tuotu maahan itse alusta alkaen.

Kokonaisvaltaisen ravintolaelämyksen puolesta

Asujamaalla on pitkä kokemus ravintola-alalta ja vahva usko siihen, että ravintolaelämys on parhaimmillaan hyvin kokonaisvaltainen. Virkistävää elämystä ei synny ilman aidosti asiakasta arvostavaa palvelua. Ragussa se tarkoittaa välittävää asennetta ja rentoja kohtaamisia.

"Me olimme edelläkävijöiden joukossa siinä, että kokit kävivät salissa kertomassa annoksista. Asiakkaita halutaan helliä myös musiikilla ja sisustuksella, Asujanmaa kertoo.

Ruoan lisäksi Ragu saa ylistystä ihanasta tunnelmastaan.
Ruoan lisäksi Ragu saa ylistystä ihanasta tunnelmastaan.

Hyvää palautetta Ragussa kuullaan usein myös poikkeuksellisen kattavasta urbaanin taiteen kokoelmasta. Ravintola haluaakin olla omalta osaltaan tukemassa kotimaisia taiteilijoita.

Ragu on koko taipaleensa ajan ollut persoonallinen yhdistelmä levollisuutta, laadukkuutta sekä lupaa olla rennosti. Alusta asti on luotettu aitoon välittämiseen ja intohimolla tekemiseen. Vakiintunut asema hyvin kilpaillussa Helsingin ravintolamaailmassa osoittaa, että ne kantavat.

Juhlavuodesta aiotaan nauttia täysillä yhdessä asiakkaiden kanssa.

"Juhlavuonna meillä on luvassa muun muassa juhlamenu, jossa on suosituimpia annoksia vuosien varrelta", Asujamaa kertoo.

Varaa pöytä suosikkiravintolasta.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi