Mr Lotharin elämää

Tämä blogi kertoo yhden Suomen tunnetuimmista stripparin ja pornotähden elämästä, sekä keikkareissuista, kuvauksista että vapaa-ajasta.

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on bb.

Mr Lotharin viikko 27/2012  2

Maanantaina kävin päivällä poistamassa yhden ampiaispesän ja tekemässä tikkataulutelineen huvilallani, sen jälkeen annoin puhelinhaastattelun Uutisvuoksi-lehteen ja ilta menikin sitten yhdellä yksityiskeikalla.

Tiistaina vein kaverilleni myymäni jettilaiturin hänen kesämökille jonka jälkeen läksimme kurvailemaan vesiskoottereilla, ensin kävimme yhdellä mökillä Kallavedellä jonka jälkeen ajelimme Pyhäveden kautta Juolasvedelle ja siitä edelleen Sarkavettä pitkin aina Voikoskelle saakka ja takaisin. Tiistaina julkaistiin myös aikuisviihdeurani 133. video, video on nimeltään Mr Lothar ja Damnation - Kerimäen keikan jatkot K18! ja se löytyy nyt osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php

Keskiviikkona kävin aamupäivällä ajelemassa seisottavalla jetilläni, sen jälkeen kävin pyörähtämässä kesämökilläni jonka jälkeen läksin kaverini kanssa taas ajelemaan istuttavilla jeteillä. Illalla oli vuorossa Erotic Night by Mr Lothar & Melany ravintola Teatterissa Imatralla, porukkaa oli liikkeellä ihan kivasti sillä Imatralla oli samaan aikaan Imatra BB-viikot.

Torstaina kävin Melanyn kanssa Lappeenrannan loma-asuntomessuilla, jonka jälkeen kävin moikkaamassa yhtä mansikkamyyjää ja hakemassa pari litraa mansikoita häneltä. Loppupäivä meni Lappeenrannan satamassa hengaillessa, kävin mm. syömässä M/S Prinsessa Armadan terassilla ja Lappeenrannan Hiekkalinnassa katselemassa hiekkaveistoksia.

Perjantaina kävin aamupäivällä pankissa tekemässä hiukka sijoituksia jonka jälkeen läksin käymään veneellä yhden kaverini huvilalla. Illalla oli vuorossa Erotic Night by Mr Lothar & Melany Night Club Z-Onessa Varkaudessa. Keikan jälkeen ajelimme vielä Mäntyharjulle minun kotipaikalleni.

Lauantaina läksimme kahdentoista aikaan veneilemään ja jetteilemään, neljän aikaan tuli jo sen verran nälkä että menimme grillailemaan minun kotipaikalleni jonka jälkeen otimme pienet päiväunet ja sitten minun pitikin jo lähteä polttarikeikalle Kouvolaan. Polttarikeikan jälkeen ajelin takaisin Mäntyharjulle jossa oli vuorossa Erotic Night by Mr Lothar & Melany ravintola Old Iiwarissa. Iiwarin keikan jälkeen menimme taas minun kotipaikalleni yöksi.

Sunnuntaina päivä meni kesämökilläni kaikenlaista pientä puuhastellessa, F1-kisaa televisiosta katsellessani nukahdin sohvalle eli oli ilmeisesti taas kerran ollut rankka viikonloppu.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.kuvake.net/MrLothar ja uusimmat videot löytyy minun kotisivujen kuvat ja videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php


Mr Lotharin viikko 6/2012  1

Maanantaina vein aamupäivällä passianomuksen käsiteltäväksi ja iltapäivällä kävin hierojalla.

Tiistaina kävin ajamassa päivällä moottorikelkalla Gillin crossiradalla ja hiukka reitilläkin. Illalla olin BB-Janican kanssa Erotic Night keikalla ravintola Kuubassa Tampereella.

Keskiviikkona kävin kaatamassa huvilatieni yli lumen painosta taipuneita puita ja siinä kävi sitten pieni tapaturmakin kun yksi jännityksellä ollut puu räsähti hiukka silmille.

Torstai menikin sitten ihan vaan laiskotellessa.

Perjantaina päivä meni huvilalla takkatulien äärellä, mutta illaksi suuntasin taas Tampereelle jossa oli tällä kertaa luvassa Erotic Night by Mr Lothar & Safyra Ravintola Bricksissä. Bricksissä oli samaan aikaan Deiti.net bileet ja niinpä minäkin liimasin vihreän sydämen omaan rinnukseeni, joka taas johti siihen että läksin yhden tytön luokse jatkoille ja siellä tuli sitten kuvattua aikuisviihdevideokin Kata nimisen tytön kanssa. Kyseinen video on Katan ensimmäinen ja se julkaistaan heti kun vain ehditään osoitteessa http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php

Lauantaina läksin jo yhdeksän aikaan aamulla Helsinkiä kohti, sillä minun piti käydä tsekkaamassa kaverini syntymäpäiväkemujen järjestelyt ja etenkin esiintymislava sekä valmistella strippitangon asennut sinne iltaa varten. Valmisteluiden tarkastuksen jälkeen menin Janican luo ottamaan pienet päiväunet, jonka jälkeen olikin aika lähteä Janican kanssa illan keikalle joka oli siis yksityisbileet Uunisaaressa. Meitä ennen kaverini synttäreillä esiintyi Arttu Wiskari ja menimmekin paikalle sen verran ajoissa että ehdimme katso hänenkin setin. Oman esiintymisemme jälkeen pakkasimme tavarat autoon ja minä vein Janican hänen seuraavalle keikalle TopHat nimiseen ravintolaan Vantaalle. Vantaan keikan jälkeen olimme molemmat ihan valmiita nukkumatin maailmaan ja niinpä ajelimme Kirkkonummelle jonne minäkin jäin sitten yöksi.

Sunnuntaina ajelin Helsingin kautta huvilalleni ja sieltä vielä illalla kotipaikalleni.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.kuvake.net/MrLothar ja uusimmat videot löytyy minun kotisivujen kuvat ja videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php