Mr Lotharin elämää

Tämä blogi kertoo yhden Suomen tunnetuimmista stripparin ja pornotähden elämästä, sekä keikkareissuista, kuvauksista että vapaa-ajasta.

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on Juha Kankkunen.

Mr Lotharin viikko 33/2014

Maanantaina rakensin Virransalmen mökilleni kesäkeittiön ja järjestelin ulkovaraston josta löytyikin todella vanha Evinruden perämoottori.

Tiistaina tein vastustamisilmoituksen Sisä-Suomen syyttäjänvirastoon edellisenä perjantaina saamastani ylinopeussakosta.

Keskiviikkona yksi nainen tuli päivällä hieromaan minut Virransalmen mökilleni vetreään kuntoon viikonloppua varten, sen jälkeen kävin hakemassa kaupasta tarvikkeita ja koukkasin yhden kaverini mukaan joka tuli mökille kalastamaan sillä aikaa kun minä viimeistelin kesäkeittiön putkityöt.

Torstaina asensin mökin terassille vielä muutaman tuuli/sadesuojan jonka jälkeen oli kasaus vuorossa Kawasakin jetski ja sen koeajaminen, jonka jälkeen ajelin vielä kotipaikkani nurmikot ja tein pienen kuntotestin jossa meni 17 leukaa sekä 20 toistoa omalla painolla penkistä.

Perjantaina kävin päivällä tekemässä vielä mökkitalkkarin hommia Leppäniemen huvilallani mutta uuden vuokralaiset vastaanotettuani läksin ajelemaan Kuortaneelle jossa oli vuorossa Erotic Night by Mr Lothar & Ms Nica ravintola Nokiotassa. Alkuilta meni Mr Lothar Production vaatteita myydessä ja asiakkaiden kanssa yhteiskuvissa poseeratessa mutta puolen yön jälkeen alkoi showt Nican soolosetillä, minun eka show oli vuorossa sen jälkeen ja sitten vedimme yhteysshown sekä sokerina pohjalla minä juonsin vielä illan lopuksi yleisöstripteasekilpailun joka oli taas ihan parasta viihdettä. Ikävä kyllä keikan jälkeen ei tällä kertaa pystynyt pitämään mitään jatkoja koska lauantaina oli aikanen herätys.

Lauantaina heräilimme jo puoli kuuden aikaan aamulla ja läksimme ajelemaan Jämsää kohti jossa minä, Nica, Safyra ja Timo osallistuimme Jämsä Paintball Suurpeliin keltaisessa joukkueessa. Ensimmäinen erä tuntui yllättävän pitkältä ja raskaalta, varmaankin edellisen yön parin tunnin unista johtuen ja sainkin ensimmäiset osumat melkein heti erän alussa ja erän kohokohdakseni muodostui se kun ihan erän lopussa etenin kahta kilpeä yksin liikutellen pelikentän yli juuri ja juuri näköetäisyydelle kuivurista. Toisessa erässä alkoi tetsaaminen luonnistua jo huomattavasti paremmin ja siinä erässä tein yhden todella räväkän rynnäkön vajaan jossa oli yksi lipuista, pääsin jo näköetäisyydelle lipusta mutta sitten joku ilmeisestikin oma pelaaja haavoitti minua ampumalla, lääkintämiehen hoidon jälkeen homma jatkui ja pääsimmekin kuivurille saakka. Kolmannessa erässä oli meidän eli keltaisten vuoro puollustaa ja minä menin yhden ajoneuvon kyytiin ampujaksi, homma toimi kuin junan vessa ja saimme vihollisten pahimman hyökkäyksen torjuttua minun mielestä juurikin ajoneuvojen avulla ihan viime metreillä jonka jälkeen he lannistuivat ilmeisesti hiukka koska eivät päässeet enää loppuerässä kovinkaan lähelle kuivuria. Erän aikana minun aseesta loppui ilma kahdesti, ekalla kerralla kävimme täyttämässä minun aseen ilmasäiliön mutta tokalla kerralla vaihdoin asetta yhden normaalipelaajan kanssa ja ihan erän lopussa teimme vielä hurjan rynnäkön ajoneuvolla vastustajan etulinjaa kohti jolloin saimme sitten itsekin PST-osuman mutta erää oli tuolloin jäljellä noin minuutti ja minä olin jo ampunut lähes kaikki 2500 kuulaa jotka olin varannut kolmanteen erään. Sain suorituksistani palkinnoksi kaikkiaan kolme arvontalipuketta joista yhden annoin asettaan minun kanssa vaihtaneelle henkilölle, sillä hän osoitti että yksi joukkueen puolesta henki oli tallessa. Pelin jälkeen hoidimme vielä Nican, Safyran sekä tulkin kera palkintojen jaon ja arvonnan, sitten olikin jo aika kiirehtiä pesulle sillä minulla oli illalla vielä yksityiskeikka Kouvolan kulmilla. Paintball on sen verran hauskaa että kannattaa teidänkin tutustua http://www.suurpeli.fi ja http://www.jamsanpaintball.fi sekä http://www.paintball.fi jos ette ole jo tutustunut, minä harkitsen vakavasti keväällä Viroon pelaamaan lähtemistäkin sen verran kovan puraisun sain Suurpelistä! Kouvolan yksityiskeikalla olin pukeutunut poliisiksi ja menin keskeyttämään synttäribileet joiden sankari oli 40 vuotta täyttävä nainen, otin hänet kuulusteltavaksi mutta hänet tuoliin saatuani aloinkin stripata hänelle ja tehdä tulitemppuja. Shown jälkeen jäin vielä joksikin aikaa viettämään aikaa bileisiin mutta koska minulla oli sunnuntainakin suht aikainen herätys niin en voinut jäädä loppuun saakka. Kotimatkalla jouduin pysähtymään useammankin kerran jaloittelemaan sillä olin niin väsynyt että muuten olisin voinut ajaa vaikka kolarin.

Sunnuntaina heräilin aikaisin aamulla ja läksin serkkuni kanssa Ferrarillani Jyväskylää kohti jonne oli saapunut 25 muutakin Ferrari Club Finlandin jäsentä autoineen, sieltä matka jatkui Juha Kankkusen luo jossa tutustuimme hänen auto kokoelmaansa. Sen jälkeen kun muut Ferraristit oli jo lähteneet me jäätiin serkkuni sekä yhden 458:n omistajan ja Kankkusen sekä Kumpulaisen kanssa turinoimaan vielä joksikin aikaa iltapäiväkahvien merkeissä. Kankkusen luota ajelin serkkuni kanssa kotipaikalleni, josta hän läksi kotiinsa ja minä vaihdoin vain autoa jonka jälkeen minun piti mennä vielä tekemään hiukka mökkitalkkarin hommia vaikka superviikonloppu olikin vienyt minusta kaiken virran. Videokooste viikonlopusta löytyy https://www.youtube.com/watch?v=v8AF9xEeZVE&list=UUgqrwcZNlo9YLfJj0sU0Ozw osoitteesta.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/AnssiViskari