Mr Lotharin elämää

Tämä blogi kertoo yhden Suomen tunnetuimmista stripparin ja pornotähden elämästä, sekä keikkareissuista, kuvauksista että vapaa-ajasta.

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on Kankkunen.

Mr Lotharin viikko 23/2012

Maanantaina hain päivällä veneeni talvisäilöstä ja laskin sen vesille, illalla kävin vielä koeajamassa venettä yhden tytön kanssa jonka jälkeen menimme yhdelle minun huvilalle jossa ajohommat muuttui hiukka toisenlaisiksi.

Tiistaina päivä meni veneen säädössä ja siihen soittimia asentaessa, illalla tein kauppakirjat valmiiksi yhden kiinteistöni myymistä varten.

Keskiviikkona menin yhdeksän aikaan aamulla Mäntyharjun Säästöpankkiin jossa tein kiinteistökaupat loppuun ostajien kanssa ja sen jälken kävin sijoittamassa kiinteistöstä saamani rahat Nordeassa. Iltapäivällä kävin ostamassa uuden sängyn ja loppupäivä menikin sitten paria kesämökkiäni kesäkuntoon laitellessa. Keskiviikkona julkaistiin myös minun uran 131. video, Mr Lothar & Alice - Pumppausta ja mittailua.

Torstaina tein aamulla hiukka konttorihommia, jonka jälkeen läksin taas käsämökille puuhastelemaan kaikenlaista.

Perjantaina asensin päivällä uutta antennia yhteen kesämökeistäni ja illalla läksin ajelemaan Suolahtea kohti, matkalla pysähdyin moikkaamaan paria kaveria Jyväskylässä. Suolahdelle päästyäni kävin syömässä ja tsekkaamassa majoituksen, jonka jälkeen minut oli kutsuttu katsomaan Juha Kankkusen yksityistä autokokoelmaa Laukaaseen ja itse mestari toimi autojen esittelijänä. Autoja katsellessa ja niiden historiaa kuunnellessa sekä hiukka kuskin paikkojakin testaillessa meni pari tuntia kuin siivillä, täytyy sanoa että olihan hienoja laitteita ja vierailun kruunasi se että Juha antoi minulle muistoksi vierailusta yhden ajopuvun jolla hän oli ajanut kilpaa. Minä puolestani lupasin Juhalle että aion "ajaa" tuo ajopuku päällä jossakin minun videossa. Autoista ja monesta muustakin asiasta meillä olisi riittänyt juttua vaikka koko illaksi ja yöksi, mutta minun piti lähteä sorvin ääreen eli ravintola Viljokseen jossa oli vuorossa Erotic Night by Mr Lothar & Melany. Keikan jälkeen heitin yhden kaverini sekä yhden tytön hänen asunnolleen ja sen jälkeen kurvailin Melanyn kanssa meidän majoituspaikkaan.

Lauantaina ajelimme kahdentoista aikaan Äänekoskelle josta otimme Jennan kyytiin ja jatkoimme matkaa Veteliin Kemoran moottoriradalle jossa meidän oli määrä esiintyä Radalle.com Festivaleilla. Päivä meni aurinkoa ottaessa sekä autoja ja rata-ajoa katsellessa, mutta illalla alkoi taas esiintymishommat. Kuuden aikaan oli vuorossa vaahtoshow, sen jälkeen muutama bändi ja illan lopuksi Fire & Strip Show. Sen jälkeen ajelimme Huhtaniemen Mökkikylään josta meille oli varattu yksi mökki jonne jäimme sitten yöksikin.

Sunnuntaina heräilimme kymmenen aikaan, pakkasimme tavarat autoon ja läksimme ajelemaan Hirvaskankaan ABC:tä kohti jossa tyttöillä oli oma auto odottamassa, tytöt kyydistäni jätettyäni meinasin ensin jäädä Jyväskylään mutta loppujen lopuksi ajelinkin sitten suoraan Mäntyharjulle jonne päästyäni kömmin suoraan omaan sänkyyn peiton alle laiskottelemaan. Illalla katselin televisiosta Espanja-Italia futismatsin ja Kanadan F1-kisan.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.kuvake.net/MrLothar ja uusimmat videot löytyy minun kotisivujen kuvat ja videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php