Mr Lotharin viikko 1/2011

  • Anssi Viskari

Maanantaina heräilin Vantaalta yhden tytön luota, tyttö läksi töihin ja jätti minut vielä nukumaan asunnolleen. Minä heräilin joskus kymmenen aikaan ja koska minulla ei ollut päivälle muitakaan suunnitelmia niin laitoin facebookiin ilmoituksen että voisin kuvata vuoden ensimmäisen aikuisviihdevideon jos vain löytyisi sopiva vastanäyttelijä. Ei mennyt kuin hetki ja sopiva vastanäyttelijä löytyi, niinpä minä läksin kuvaamaan vuoden ensimmäistä videota. Videon kuvaamisen jälkeen vein sen Härskille ja kyseinen video julkaistaan heti kun vain ehditään osoitteessa http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php Härskin luota menin erääseen kiinalaiseen ravintolaan jossa yksi tyttö jo odottelikin minua ja oli itse asiassa tilannut jo minun suosikki ruokaanikin valmiiksi. Ruokailun jälkeen läksimme shoppailemaan ja sen jälkeen menimme tuon tytön asunnolle jonne jäin lopulta yöksikin.

Tiistaina ajelin päivällä Mäntyharjulle, kävin varaamassa ajan hierojalle ja samalla reissulla törmäsin yhteen lapsuuden kaveriini joka tuli sitten illalla käymään kylässäkin minun luona.

Keskiviikkona kävin alkuillasta kuvaamassa yhden leffaehdokkaan kanssa videon, jonka jälkeen läksin tiistaina luonani kylässä käyneen lapsuuden kaverini kanssa käymään Lahden baareissa. Tällä kertaa kävimme ensin Erotic Club Scorpionissa, sen jälkeen Möysän Wanhassa Mestarissa ja sitten Pub Wanhasa Mukkulassa eli hiukka erilainen baarikierros.

Torstaina läksin puolen päivän aikaan yhden kaverini kanssa ajelemaan moottorikelkoilla, ensin kävimme Tuohikotin ABC:llä ja takaisin tultuamme läksimme isommalla porukalla käymään Rantin ST1:llä. Rantin reissusta tulikin aika seikkailu, sillä eksyimme jäällä reitiltä ja meinasimme ajaa vahingossa Tommolansalmelle, kaiken kukkuraksi yhden mukana olleen miehen Polaris sanoi työsopimuksen irti. No lopulta pääsimme kuitenkin Ranttiin, mutta tuossa vaiheessa ST1 oli jo suljettu ja niinpä päätimme ajaa takaisin Gillille Mäntyharjun keskustan kautta. Matkalla kävimme Krouvissa ja meinasimme käydä Vihantasalmellakin kahvilla, mutta sekin ehti mennä kiinni juuri nenämme edestä. Gillille päästyämme laitoimme tulet kodalle ja grillailimme hiukka hiukopalaa. Grillailun jälkeen läksimme vielä saunomaan ja uimaan minun huvilalle, sen jälkeen olinkin ihan valmis nukkumatin maailmaan.

Perjantai päivä menikin moottorikelkkaa huoltaessa ja sen jousitusta sekä iskunvaimennusta säätäessä, ilta meni taas kodalla grillailun merkeissä.

Lauantaina läksin taas ajelemaan kavereideni kanssa moottorikelkoilla, tällä kertaa meitä läksi matkaan kuusi kelkkaa. Starttasimme kymmenen aikaan Gillin luota, josta ajoimme Roiton kautta minun huvilalle. Sieltä matka jatkui Jaalaan jossa pysähdyimme syömään Vanhaan Keloon, ruokailun jälkeen kävimme tankkaamassa kelkat Seo:lla ja sen jälkeen ajoimme Vuohijärven keskustaan ravintola Känkkäränkkään. Känkkäränkästä matka jatkui Tuohikotin ABC:lle ja sieltä edelleen Orilammen Majalle. Orilammen Majalta ajoimme minun huvilan kautta takaisin Gillin luokse ja kuin sinetiksi hienolle päivälle läksimme saunomaan minun huvilalle.

Sunnuntaina olo oli aamulla kuin jyrän alle jääneellä eli torstain ja lauantain moottorikelkkareissut olivat siis olleet suht tehokasta kuntoilua, hyvä niin. Läksin kuitenkin vielä tamppaamaan crossiradan moottorikelkallani, sillä keli oli sellainen että oli hyvä tiivistää satanut lumi radan pohjaksi niin että hiekka ei tule näkyviin vaikka lennättäisi kelkkaa hiukka rankemminkin. Illalla yksi tyttö tuli syömään illallista (poron sisäfilettä, rosepippurikastiketta ja aurajuustoperunoita) sekä saunomaan kanssani huvilalle ja loppujen lopuksi hän jäi sitten yöksikin.

PS. Kuvia viikon tapahtumista löytyy osoitteesta http://kuvake.net/photos.php?username=MrLothar&folder_id=749135

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus