Mr Lotharin viikko 12/2015

  • Anssi Viskari

Maanantaina postittelin Mr Lothar Production vaatteita niitä tilanneille.

Tiistaina julkaistiin minun uran 198. aikuisviihdevideo, video on nimeltään Mr Lothar ja Erika - Erilaista lämmittelyä Videossa Erika on takkatulen äärellä lämmittelemässä kun minä tulen hänen viereensä ja näytän pullottavaa etumustani mainiten että: "tämäkin saattaisi kaivata pientä lämmittelyä". Erika kaivaa välittömästi kullini esiin ja alkaa imuttamaan sitä. Aikansa suihin otosta nautittuani pyydän Erikaakin vähentämään vaatteita, pillua sormella koitettuani totean Erikan olevan jo ihan lämmin ajoa varten ja nussiminen voi alkaa. Aluksi hommaa hoidellaan takan edessä seisoviltaan, sitten sohvalla edestä ja takaa jonka jälkeen siirrytään paneskelemaan makuuhuoneen sängylle jossa Erikan turpeahuulinen pillu saa minut lopulta laukeamaan. Mr Lothar ja Erika - Erilaista lämmittelyä video löytyy nyt http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php osoitteesta.

Keskiviikkona kävin yhden kaverini kanssa mökeilläni sekä jäällä ihailemassa luonnon tekemää arkkitehtuuria.

Torstaina vein Bemarin huoltoon ja sain sijaisautoksi suurinpiirtein saman verran ajetun 323 Mazdan, nyt arvostan omaa autoani aika paljon enemmin.

Perjantaina kävin haravoimassa Leppäniemen huvilani pihaa ja vastaanottamassa vuokralaiset sinne. Huvilalla hengaillessa päätin myös että järjestän 8-10.5.2015 Kevätkemut huvilallani, systeemi on sama kuin oli tammikuussa pidetyissä pikkujouluissakin.

Lauantaina korjasin ensin päivällä parin kaverin kanssa huvilan laiturin rantakiinnikettä, sen jälkeen pari muuta kaveria tuli luokseni kylään ja siinä se ilta sitten menikin.

Sunnuntaina kävin taas Vuohijärven jäällä ihastelemassa luonnon voimaa ja lisäilin kuvia kotisivuilleni.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria/ ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/user/AnssiViskari

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus