Mr Lotharin viikko 18/2011

  • Anssi Viskari

Maanantaina heräilin Helsingin sEXHIBITION messujen jälkeiseen viikkoon yhden tytön luota pääkaupunkiseudulta. Olo oli vieläkin aika väsynyt, niinpä siirsin maanantaille alunperin suunnitellut leffakuvaukset hiukka myöhempään ajankohtaan ja ajelin huvilalleni lepäilemään.

Tiistaina tein veroilmoitukseni, hoidin keikkojen laskutuksia ja kävin varaamassa Bemarille ajan huoltoon, sovin myös että menen 20.5.2011 Ladies Night keikalle Ravintola Wanhaan Lautturiin Voikkaalle.

Keskiviikkona kävin parin kaverini kanssa kaatamassa kolme puuta huvilaltani että aurinko paistaisi paremmin huvilan pihalle.

Torstaina meni myös huvilalla metsurin hommissa.

Perjantaina kun olin karsimassa ja pilkkomassa viimeistä kaadettua runkoa huvilallani sain sinne yllätysvieraan, edellisenä viikonloppuna Helsingin sEXHIBITION messujen Puuhalavalla minulta leffakuvauksista kysellyt tyttö nimittäin kurvasi pihaan autolla ja halusi että kuvaamme ns. koekuvausvideon heti. Minä olin valmis kuin partiopoika ja jätin metsurin hommat sikseen, keli oli niin hieno että päätimme kuvata ulkona. Aluksi Eveksi esittäytynyt tyttö otti minulta suihin oikein huolella jonka jälkeen minä kellistin hänet huvilani edessä olevalle pöydälle, jossain vaiheessa Eve halusi päälle ja alkoi ratsastaa minulla. Se miten homma eteni tuosta eteenpäin selviää videosta joka julkaistaan heti kun vain ehditään osoitteessa http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php

Lauantaipäivä meni pihahommia tehdessä ja grillaillessa, kävin haravoimassa huvilalla ja siistin sireenipensaat kotipaikallani. Illalla katselin Suomi - Slovakia lätkämatsin jonka jälkeen kävin pyörähtämässä paikallisessa baarissa moikkaamassa kavereita.

Sunnuntai menikin sitten ihan vaan laiskotellessa grillailun ja auringon oton merkeissä.

PS. Kuvia viikon tapahtumista löytyy osoitteesta http://www.kuvake.net/photos.php?username=MrLothar&folder_id=790551 lisäilin tällä viikolla myös reilu 300 Helsingin sEXHIBITION messuilta ja niiden jatkoilta otettua kuvaa osoitteeseen http://www.kuvake.net/photos.php?username=MrLothar&folder_id=788279

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus