Mr Lotharin viikko 19/2011

  • Anssi Viskari

Maanantaina vein Bemarin huoltoon ja siinä se päivä sitten menikin.

Tiistaina tyhjensin huvilani uima-altaan ja tein hiukka polttopuita.

Keskiviikkona tein päivällä huoltotoimenpiteitä huvilallani säädin vedenpaineet kohdalleen, korjasin pihakeinun, kiinnitin yhden uima-altaasta irronneen laatan paikkoilleen, yms. Ilta meni Lounge Bar Kharmassa, jossa olin juontamassa Erotic Nightin jonka esiintyjinä oli Jade ja Suzie.

Torstai menikin sitten lepäillessä ja Suomi - Norja lätkämatsia katsellessa.

Perjantaina päivä meni huvilalla uima-altaan täytössä ja uuden nettiyhteyden asennuksessa. Illalla katselin Suomi - Venäjä lätkämatsin ihan vaan kotona.

Lauantaina läksin jo hyvissä ajoin reissuun, pääkaupunkiseudulle päästyäni minulla oli tarkoitus kuvata video yhden uuden tytön kanssa mutta sitten tuli hiukka mutkia matkaan ja video jäi kuvaamatta. Kaiken säätämisen jälkeen päätin koukata Jaden kyytiin ja lähteä hänen kanssaan Auraan jossa meillä oli Erotic Night keikka Ravintola Haarikassa. Keikan jälkeen menimme yöksi Jaden mökille.

Sunnuntainakin minulla oli alunperin tarkoitus kuvata video yhden tytön kanssa, mutta siirsin tuon kuvauksen seuraavalle viikolle sillä halusin hiukka levätä ennen illan Suomi - Ruotsi jääkiekon MM-finaalia. Matsin ekan erän menimme katsomaan Tigeriin, toisen ja komannen erän katsoimme yhden kaverini luona. Suomen voitettua Maailmanmestaruuden läksimme juhlimaan sitä Helsingin keskustaan. Loppujen lopuksi pääsin nukkumaan joskus neljän aikaan aamulla.

PS. Kuvia viikon tapahtumista löytyy osoitteesta http://www.kuvake.net/photos.php?username=MrLothar&folder_id=792663

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus