Mr Lotharin viikko 22/2007

  • Anssi Viskari

Viikko 22/2007

Maanantai, tiistai, keskiviikko ja torstai menivät lähinnä laiskotellessa ja Valvomon netti-TV lähetyksiä tehdessä.

Perjantaina kuvasin Villa Lotharin esittelyvideon, puolivalmiin lopputuloksen voit käydä katsomassa osoitteessa www.city.fi/videoni/video/7170

Lauantaina kuvasin aamupäivällä aikuisviihdevideota Anien kanssa. Kyseisessä videossa Anie halusi vuokrata minulta liikehuoneiston hierontapalvelun toimitiloiksi. Siinä vaiheessa kun minä ilmoitin että huoneistosta pitäisi ensin maksaa kahden kuukauden vuokrat takuuvuokraksi Anie otti naiselliset avut käyttöön ja ehdotti että maksaisi nuo takuut mielellään luonnossa. No mikäs siinä, paikat olikin hiukka jumissa alituisesta näyttöpäätteellä istumisesta. Siinä vaiheessa kun olimme päässeet sisälle liikehuoneiston yläkerrassa sijaitsevaan asuntoon ja Anie aloitti hieronnan, minullekin valkeni että millaista hieronnasta tässä oikein oli kyse. Hän nimittäin alkoi lähes välittömästi hieroa minun kullia housujen läpi ja sai aikaan sen että kohta kulli oli jäykkä kuin rautakanki, no onneksi Anie hallitsi tilanteen ja poisti jäykkyyden käsiä, suuta ja pilluaan käyttäen. Siinä meni aamupäivä, mutta sen jälkeen minä sitten suuntasin Jeepin keulan kohti huvilaani jonne oli tullut perjantai-lauantai välisenä yönä ulkomaalaisia vieraita. Huvilalle päästyäni laitoin sekä normaalin että savusaunan lämpiämään. Sen jälkeen olikin sitten hyvää aikaa ruokailla ja jutustella vieraiden kanssa. Ruokailun jälkeen aika meni kuin siivillä auringosta ja hyvästä seurasta nauttiessa, mutta sitten olikin aika siirtyä vierailleni vähemmin tuttuun lajiin eli saunomiseen. Tässä vaiheessa ainut miespuoleinen vieras oli kuitenkin jo sen verran juovuksissa ruuan kanssa ottamistaan snapseista että hän meni päiväunille, mutta tytöt vastaavasti olivat ennemmin kuin innokkaita lähtemään saunaan minun kanssani. Ensin menimme kaikki normaalisaunaan pyyhkeet ympärillämme, mutta ensimmäisen uintikerran ja savusaunaan siirtymisen kohdalla pyyhkeet jäivätkin sitten pukuhuoneeseen. Tässä vaiheessa kello oli kuitenkin niin paljon että minun piti viheltää peli poikki ja lähteä ajelemaan kohti Hotelli Juvaa jossa Gina ja Eve X oli minun myymällä esiintymiskeikalla. Arvatkaa vaan harmittiko jättää neljä alastonta saunapuhdasta naista huvilalle ja lähteä itse töihin, mutta minkäs teet joskus minullakin työt haittaa vapaa-aikaa. Juvalle päästyäni huomasin että siellähän on muitakin tuttuja ja ilta meni suht nopeasti. Yöllä olin kuitenkin sen verran väsynyt että en jaksanut ajaa huvilalle saakka vaan jäin yöksi matkalla olevaan lapsuudenkotiini.

Tänään ajattelin sitten jossain vaiheessa suunnata takaisin huvilalle ja jatkaa siitä mihin eilen jäätiin eli ihan kiva päivä/ilta on varmaankin luvassa.

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus