Mr Lotharin viikko 23/2006

  • Anssi Viskari

Viikko 23/2006

Maanantai ja tiistai meni arkipäiväisten askareiden parissa, ihan vaan kotikulmilla.

Keskiviikkona pyörähdin Jyväskylässä eräissä koekuvauksissa.

Torstaina Eve X tuli luokseni ja illalla kävimme heittämässä Erotic Night keikan Leppävirralla.

Perjantai meni taas ihan vaan kotona laiskotellessa.

Lauantaina olikin sitten vuorossa Kutemajärven Seksifestivaalien promo keikka Killeri Rockiin Jyväskylään. Siellä meni koko päivä ja lauantai sunnuntai välinen yökin.

Sunnuntaina olin kotonani laiskottelemassa kun eräs kaverini kurvasi pihaan ja sanoi olevansa menossa Jyväskylään. No minä hyppäsin limusiinin takapenkille ja kaverini asettui kuskin paikalle ja niin huomasin olevani jo kolmatta kertaa tällä viikolla matkalla Jyväskylään. Loppujen lopuksi minä laskin sitten kaverini nautiskelemaan alkoholijuomia ja kävin itse kuskin paikalle. Päivällä kävimme katsomassa pari bändiä Killeri Rockissa ja illalla suunnistimme sitten niitten virallisille jatkoille Giggling Marliniin. Sieltä läksimmekin sitten vähemmin virallisille jatkoille erään kaverini talolle. Matkalta mukaan tarttui yksi näpsäkän näköinen tyttö ja senhän taas arvaa kuinka siinä kävi. Nussimiseksihan se meni, minulta jäi unet aika vähiin ja nyt olo on taas sen mukainen kun vihdoin ja viimein olen päässyt reissusta kotiin.
Harmi että tällä viikolla kuvattuihin materiaaleihin ei ole julkaisulupaa eli ne jäävät vain minun omiin salaisiin arkistoihini.

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus