Mr Lotharin viikko 25/2006

  • Anssi Viskari

Viikko 25/2006

Maanantai ja tiistai meni vesihiihdon ja jetteilyn merkeissä.

Keskiviikkona minä sitten suuntasin kohti Raumaa ja Raumanmeren Juhannusta. Matkalla pysähdyin kuvaamaan yhden uuden tytön ja sen jälkeen poimin vielä pari tyttöä matkaseurakseni limusiinin kyytiin.
Keskiviikko iltana ehdin vielä käydä tyttöjen kanssa Rauman Onnelassa jossa törmäsimme muutamiin minun tuttuihin, kahteen taikuriin, yhteen aikuisviihteen ammattilaiseen, yhteen lapsuuden ystävääni ja liutaan muita puolituttuja.

Torstaina alkoi sitten itse RMJ, oli vaihteeksi ihan mukava olla vain ja ainoastaan hengailemassa jossain tapahtumassa. Tosin keskiviikkona illalla mukaani osui yksi ihan näpäkän mallinen tyttö jonka kanssa harrastin seksiä limusiinissa samalla kun kaverini räpsi siitä kuvia ja osallistuipa kyseisiin seksileikkeihin tuon kaverini vaimokin lesboilemalla tuon tytön kanssa. Harmi vaan että kyseisiin kuviin ei ole julkaisulupaa. Myöhemmin yöllä oli sitten jatkojen aika ja taikureiden kanssa vertailimme hiukka eri tulen käyttö tekniikoita livenä ja katselimme nipun erilaisia filmejä esiintymisistä, yms.

Perjantaina törmäsin festarialueella yhteen ennalta minulle tuttuun tyttöön ja menimme limusiiniini, eikä aikaakaan kun olimme jo seksileikkien parissa. Kyseinen limusiini vierailu tapahtui siis keskellä päivää ja koko vierailu kuvattiin. Siihen videoon minulla on jo julkaisulupakin ja se tullaan siis näkemään osoitteessa www.mrlothar.fi/kuvatvideot.php Myöhemmin perjantaina kävin sekoittamassa pakkaa oikein huolella ja tuloksena oli se että päädyin erään tytön kanssa limusiiniin jatkoille ja seksiksihän sekin vierailu sitten loppujen lopuksi muuttui. Keräsi muuten jonkin verran yleisöä kun tuo tyttö otti minulta suihin samalla kun minä siemailin shampanjaa limusiinin katolla selällään makaillen. Jossain vaiheessa paikan päälle tulivat myös taikurit sekä yksi maamme eturivin stand-up koomikoista. Jatkojen luonne ei juurikaan muuttunut ja niinpä limusiinilla pyörikin tällä kertaa videon puolesta live-esitys.

Lauantaina olin sitten todella väsynyt, sillä edellisten öiden unisaldot olivat alle 2 tuntia/yö. Taistelin kuitenkin koko päivän hereillä ja illalla/yöllä minä sitten läksin kolmen tytön ja yhden kundin kanssa saunomaan eräälle mökille. Saunominen kesti aina sunnuntai aamuun saakka ja siitä minä sitten ajelinkin kotiini parin pysähdyksen säestämänä. Kotiin päästyäni söin hiukka jäätelöä, grillailin ja nyt sitten väsyttää ihan sikana, mutta kirjoitan tätä.

PS. Tähän viikkoon mahtui niin paljon tapahtumia että siitä saisi aikaan kirjan.

2 kommenttia

Enea

25.6.2006 21:39

Anteeksi, mutta mahtuuko sun elämään ja/tai ajatusmaailmaan muuta kuin seksi? Kuulostaa mun makuuni aika ankealta, jos seksi on noinkin hallitseva osa elämää..anteeksi. =/

Hyvää kesää kuitenkin. Kukin tyylillään. ;)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anssi Viskari

26.6.2006 21:38

Mahtuu siihen paljon muutakin ja hyvää kesää sinullekin :-)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus