Mr Lotharin viikko 27/2012

  • Anssi Viskari

Maanantaina kävin päivällä poistamassa yhden ampiaispesän ja tekemässä tikkataulutelineen huvilallani, sen jälkeen annoin puhelinhaastattelun Uutisvuoksi-lehteen ja ilta menikin sitten yhdellä yksityiskeikalla.

Tiistaina vein kaverilleni myymäni jettilaiturin hänen kesämökille jonka jälkeen läksimme kurvailemaan vesiskoottereilla, ensin kävimme yhdellä mökillä Kallavedellä jonka jälkeen ajelimme Pyhäveden kautta Juolasvedelle ja siitä edelleen Sarkavettä pitkin aina Voikoskelle saakka ja takaisin. Tiistaina julkaistiin myös aikuisviihdeurani 133. video, video on nimeltään Mr Lothar ja Damnation - Kerimäen keikan jatkot K18! ja se löytyy nyt osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php

Keskiviikkona kävin aamupäivällä ajelemassa seisottavalla jetilläni, sen jälkeen kävin pyörähtämässä kesämökilläni jonka jälkeen läksin kaverini kanssa taas ajelemaan istuttavilla jeteillä. Illalla oli vuorossa Erotic Night by Mr Lothar & Melany ravintola Teatterissa Imatralla, porukkaa oli liikkeellä ihan kivasti sillä Imatralla oli samaan aikaan Imatra BB-viikot.

Torstaina kävin Melanyn kanssa Lappeenrannan loma-asuntomessuilla, jonka jälkeen kävin moikkaamassa yhtä mansikkamyyjää ja hakemassa pari litraa mansikoita häneltä. Loppupäivä meni Lappeenrannan satamassa hengaillessa, kävin mm. syömässä M/S Prinsessa Armadan terassilla ja Lappeenrannan Hiekkalinnassa katselemassa hiekkaveistoksia.

Perjantaina kävin aamupäivällä pankissa tekemässä hiukka sijoituksia jonka jälkeen läksin käymään veneellä yhden kaverini huvilalla. Illalla oli vuorossa Erotic Night by Mr Lothar & Melany Night Club Z-Onessa Varkaudessa. Keikan jälkeen ajelimme vielä Mäntyharjulle minun kotipaikalleni.

Lauantaina läksimme kahdentoista aikaan veneilemään ja jetteilemään, neljän aikaan tuli jo sen verran nälkä että menimme grillailemaan minun kotipaikalleni jonka jälkeen otimme pienet päiväunet ja sitten minun pitikin jo lähteä polttarikeikalle Kouvolaan. Polttarikeikan jälkeen ajelin takaisin Mäntyharjulle jossa oli vuorossa Erotic Night by Mr Lothar & Melany ravintola Old Iiwarissa. Iiwarin keikan jälkeen menimme taas minun kotipaikalleni yöksi.

Sunnuntaina päivä meni kesämökilläni kaikenlaista pientä puuhastellessa, F1-kisaa televisiosta katsellessani nukahdin sohvalle eli oli ilmeisesti taas kerran ollut rankka viikonloppu.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.kuvake.net/MrLothar ja uusimmat videot löytyy minun kotisivujen kuvat ja videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php

2 kommenttia

ZOMQandBarbieQ

9.7.2012 21:12

mäkin poistin semmosen ampparipesän ku treenasin tennistä ulkooveen. 3 pisti ja sit lakkasin ajattelemasta. pallot on jossain hukassa:D

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Marika7

5.12.2021 10:36

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus