Mr Lotharin viikko 27/2014

  • Anssi Viskari

Maanantai meni viikonlopusta toipuessa.

Tiistaina läksin parin kaverini kanssa hakemaan yhtä venettä Tallinnasta, menimme Viroon Linda Linen ilta aluksella jonka jälkeen vietimme iltaa veneellä ja paikallisissa baareissa sen verran reippaasti että ei ehditty nukkumaan koko yönä.

Keskiviikkona aamupäivä meni Piritan satamassa veneellä hengaillessa, puolenpäivän aikoihin läksimme ajelemaan Suomea kohti vaikka parikin ammattilaista sanoi että merellä on niin kova tuuli ja korkeat aallot että he suosittelisivat paremman kelin odottomista. Aurinko kuitenkin paistoi ja se riitti meille, vene oli myös todella merikelpoinen ja sillä pystyi ajelemaan merellä mitä vauhtia vaan vaikka pieniä vesiroiskeita tuli välillä tuulilasin ylikin. Helsinkiin päästyämme otimme pienet päiväunet jonka jälkeen kutsuin muutaman kaverinikin käymään veneellä ja niinpä juhliminen jatkuikin pitkälle yöhön.

Torstaina päivä meni veneellä aurinkoa ottaen, mutta kaikki hyvä loppuu aikanaan ja illalla minun piti lähteä kotikulmille hoitamaan työasioita.

Perjantaina päivä meni Leppäniemen huvilallani mökkitalkkarin hommissa ja uusia vuokralaisia odotellessa. Vuokralaisten saavuttua menin kotiin katselemaan MM-futista, Ranska-Saksa matsin jälkeen kävin pyörähtämässä Old Iiwarin terassilla ja sen jälkeen ilta jatkui Brasilia-Kolumbia ottelun katselulla.

Lauantaina kävin päivällä kurvailemassa hiukka Ferrarilla ja ilta meni taas MM-jalkapalloa katsellessa sekä paikallisen baarin terassilla kavereiden kanssa virvokkeita nautiskellessa.

Sunnuntaina kävin tekemässä hiukka mökkitalkkarin hommia Virransalmen mökeilläni ja vastaanottamassa uudet vuokralaiset niille, kotiin päästyäni lisäilin vielä kuvia nettisivuilleni ja sen jälkeen olinkin taas ihan valmis nukkumatin maailmaan.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/AnssiViskari

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus