Mr Lotharin viikko 3/2008

  • Anssi Viskari

Viikko 3/2008

Maanantaina järjestelin kirjahyllyn uuteen järjestykseen ja siinä samalla kiillotin kaikki palkintopokaalini.

Tiistaina kävin raivaamassa toimistoani.

Keskiviikkona oli vuorossa huvilan huoltoa.

Torstaina laitoin esiintymislaukkuni järjestykseen.

Perjantaina tein kiinteistökauppoja oikein urakalla, möin nimittäin viisi sijoitusasuntoani sekä kolme liikehuoneistoa. Kiinteistökauppojen jälkeen oli autokauppojen vuoro, ostin itselleni uudemman Jeepin. Kävin myös keskustelun Ferrarin vaihtamisesta Lamborghiniin, mutta autokaupan myyjä oli liian hidas liikkeissään ja niinpä sijoitin kaikki kiinteistökaupoista saamani rahat henkilökohtaisen sijoitusneuvojani ohjeiden mukaan.

Lauantaina läksin jo aamusta liikenteeseen. Ensin suuntasin matkani Lahteen ostamaan itselleni uudet esiintymiskengät, sen jälkeen kävin moikkaamassa yhtä tuttuani joka omistaa autoliikkeen. Siitä matka jatkui Vantaalle jossa kävin siskoni luona kylässä, jonka jälkeen vein Härskille vanhan videokamerani. Härskin luota suuntasin Lohjalle jossa minun oli määrä esiintyä Pihvivaunu nimisessä ravintolassa. Ravintolan sijainti ja ulkonäkö ei herättänyt suurta innostusta keikan suhteen, mutta kun astelin sisälle niin yllätyin. Ravintola oli jo puoli yhdeksän aikaan puolillaan ja yhteentoista mennessä se oli tupaten täynnä. Ensimmäisen esitykseni heitin puolen yön aikaan ja toisen yhdeltä, sen jälkeen läksin kolmen tytön kanssa Lohjan keskustaan ravintola Night Lifeen.

Sunnuntai meneekin taas kerran sängyn pohjalla, tuli nimittäin nukuttua sen verran vähän viime yönä.

PS. Minulla on nyt siis yksi ylimääräinen Jeep Wrangler eli jos joku tarvitsee sellaista niin ei muuta kun ostamaan www.nettiauto.com/1279310

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus