Mr Lotharin viikko 31/2006

  • Anssi Viskari

Viikko 31/2006

Maanantai alkoi matkalla Helsinkiin, jonne vein pari kasetillista Turussa ja Kotkassa kuvaamaani materiaalia. Helsingistä suuntasin Ferrarin keulan kohti Espoota josta nappasin kyytiini yhden kaverini. Espoosta matka jatkui Turun kautta Naantaliin. Naantalissa tapasimme yhden musiikkivideon tuottajan ja sitten majoituimme Naantalin kylpylään. Illalla kävimme vielä pyörähtämässä Naantalin huvivenesatamassa ja sen jälkeen syömässä yhdessä kylpylän ravintoloista.

Tiistain aloitimme tukevalla aamiaisella ja sen jälkeen suuntasimme Naantalin keskustaan josta oli varattu yksi tien pätkä Mighty 44 What´s Your Number musiikkivideon kuvauksia varten. Kuvausryhmä oli laittanut kamerat, valot, yms. valmiiksi ennen meidän paikan päälle tuloa ja niinpä kuvaukset alkoivatkin lähes heti kun meidän tultua. Minun tehtävänä oli ajaa Ferrarillani kaikki kyseisen videon vauhdikkaammat kohtaukset eli toimin siis stunt-kuljettajana kyseisessä videossa. Parin tunnin kuvauksien jälkeen siirryimme kuvausryhmän kanssa Naantalin kylpylälle, sillä kuvaukset jatkuivat siellä. He kuvasivat mm. kohtauksia joissa videon päähenkilöt seuraavat mafiapomon tyttöystävää, yms. Myöhemmin minä ja kaverinikin osallistuttiin sitten itse näyttelemiseenkin. Kysymyksessä oli mm. kohtaus jossa saavumme laivaan ja joudumme turvamiesten turvatarkastukseen, biletämme mafiapomon (Armanin) bileissä laivalla, yms. Kuvaukset loppuivat yhdentoista aikaan illalla ja sitten minä olinkin jo ihan valmis nukkumaan.

Keskiviikko aamuna heräsin suht aikaisin ja vein Ferrarini huoltoon Lehtonen Motor Sportin pajalle (yksi vesiletku oli nimittäin hiukka liukunut väärään asentoon tiistain kuvauksissa). Neljän tunnin aherruksen jälkeen Ferrari oli taas iskussa ja minä jatkoin matkaani kohti kotiani. Kotiin päästyäni tein pienen varustehuollon ja pakkasin tavarani limusiiniin.

Torstaina suuntasin limusiinin keulan koti Juvaa jossa vietin torstai perjantai välisen yöni.

Perjantai aamuna jatkoin matkaani Joensuuhun jossa minun oli määrä esiintyä Joensuun Elämää ja Erotiikkaa messuilla. Kyseisillä messuilla esiintyi lisäkseni Blade, Amrita, Lisa Love, Eve X, Daisy, Katarina sekä Dolls siskokset Johanna ja Julia, tapahtuman juontajana toimi Marika Fingerroos. Esiintymisten jälkeen suuntasin Amritan, Even, Bladen, Daisyn ja muutaman näytteilleasettajan kanssa jatkoille BePop ravintolaan ja sieltä sitten edelleen jatkoille hotellille.

Lauantaina messut avautuivat 14.00 ja ihmisiä oli heti alusta saakka aika kivasti. Minun oma esiintymiseni oli jo 19.00 ja niinpä minulla olikin sitten kosolti aikaa säätää muita juttuja sen jälkeen. Tosin yhdentoista aikaan illalla vetäisimme kolmen kimppa liveaktin limusiinissani, kyseinen esitys oli siis täysi yllätys paikalle osuneelle yleisölle. Messut loppuivat kahden aikaan yöllä ja sen jälkeen minä, Blade, Katarina, Daisy, Eve X ja muutama muu tyttö suuntasimme matkan kohti Kimmelin yökerhoa Nightia. Nightin jälkeen läksimme vielä jatkoille hotellille.

Sunnuntaina läksin aamupalan kautta kohti Juvaa. Juvalle päästyäni läksin parin tytön ja yhden pojan kanssa luontoretkelle. Retkemme suuntautui erään järven rannalle jossa sitten grillailimme, otimme aurinkoa ja kävimme uimassa. Retkeltä palattuamme minä otin pienet päiväunet ja sen jälkeen läksin parin tytön ja yhden pojan kanssa käymään pitsalla paikallisessa ravintolassa. Pitsan jälkeen sitten vielä annos jäätelöä ja sitten olikin taas nukkumatin vuoro astua kuvioihin.
Tästä viikosta ei ole yhtään videomateriaalia, mutta onneksi kaikki viikon tapahtumat ovat sentään taltioituneet minun mieleeni, sillä tämä oli yksi koko tämän kesän hauskimmista viikoista eli kiitos siitä kaikille viikon tapahtumiin vaikuttaneille :-)

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus