Mr Lotharin viikko 31/2011

  • Anssi Viskari

Maanantaina lähetin viime viikolla tehdyt aikuisviihdevideot eteenpäin editointia ja minun kotisivuilla julkaisemista varten. Maanantaina tein myös tarjouksen yhdestä Juolasveden rannalla olevasta kesämökistä ja myyjä hyväksyi tarjouksen eli tuli siis ostettua yksi kesämökki lisää.

Tiistaina kävin päivällä neuvottelemassa sijoitusasioista henkilökohtaisen pankkineuvojani kanssa. Illalla katselin TV Neloselta SuomiD: Pornotyöläinen dokumentin joka kertoi minusta itsestäni. Tiistaina julkaistiin myös minun aikuisviihdeuran 107. aikuisviihdevideo, kyseinen video löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvi​deot.php nimellä Kesäkauden avajaiset panoa rannalla K18! - Mr Lothar ja Damnation. Videon juoni on jotakuinkin seuraavanlainen:"Mr Lothar on lähtenyt kesälomareissulle Ferrarillaan ja kysyy Savonlinnassa ohi kävelevältä tytöltä missä on uimaranta. Tyttö sanoo tietävänsä hienon uimarannan, mutta että sinne neuvominen on vaikeaa ja niinpä hän nouseekin Lotharin Ferrarin kyytiin oppaaksi. Perillä tyttö huomaa että Lotharilla ei ole uimahousuja mukana ja Lotharin kullin nähtyään tyttö imaisee sen heti huuliensa väliin. Tuossa vaiheessa kaksikko unohtaa uimisen ja aloittaa kiihkeän nussimisen Ferrarin konepellillä. Tyttö on aika äänekäs ja vaarana on että paikalle saapuu muitakin "uimareita". Lothar roiskii lopuksi spermat tytön vatsalle ja osa lentää kaaressa Ferrarin konepellillekin, mutta huomasivatko viereisellä uimarannalla olleet ihmiset touhun?".

Keskiviikkona kävin aamulla taas kerran tekemässä rikosilmoituksen minua herjaavista nettikirjoiteluista. Iltapäivällä kävin tsekkaamassa yhden Pyhäveden rannalla myynnissä olevan omakotitalon ja mökin jonka olin jo ostanut Juolasveden rannalta. Tein myös tarjouksen yhdestä muusta mökistä, mutta kiinteistövälittäjä sanoi että sitä ei myydä ennen esittelyä vaikka olisin maksanut suoraan kiinteistöstä pyydetyn hinnan.

Torstaina vein aamulla Ferrarin renkaiden vaihtoon, jonka jälkeen vein Bemarin kuskin oven lukon vaihtoon samaiseen huoltoliikkeeseen. Iltapäivällä kävin taas katsomassa paria mökkiä joista toinen oli myynnissä Lahnavedellä ja toinen Juolasvedellä, Juolasveden rannalla olevasta mökistä tein tarjouksenkin. Illalla tein vielä Mr Lothar Production vaatetilauksen, sillä tiistain dokumentin jälkeen aika monet olivat tilanneet minulta dokumentissa nähtyjä vaatteita.

Perjantaina heräsin Radio Novan Aamun Radion Janne Katajan soittoon, hän halusi komentteja minun ja Saana Uimosen sekstailusta Helsingin sEXHIBITION messujen Puuhalavalla josta oli myös ollut kuva ja juttua torstain Seiskassa. Päivällä minulle soitettiin myös Voicelta ja kyseltiin samaisesta asiasta, Radio Rock halusi minun myös kommentoivan asiaa ja tuo haastattelu tulee ulos maanantaina 8.8 Heikelä Korporaation aamulähetyksessä. Iltapäivällä Jade tuli luokseni ja läksimme ajelemaan Kannusta kohti, sillä meillä oli siellä illalla Erotic Night keikka Hotelli-Ravintola Jokihelmessä. Ennen illan keikkaa ehdimme vielä käydä syömässä ja touhuta hiukka muutakin, mutta keikan jälkeen vetäydyimme suoraan huoneeseemme eli emme pitäneet sen isompia jatkoja tällä kertaa.

Lauantaina läksimme aamupalan jälkeen ajelemaan kohti Oulua, jossa Jadella oli päivällä yksi polttarikeikka jonka jälkeen menimme käymään Oulun Hip Hop Festareilla. Hip Hop Festareilta matka jatkui majoituspaikkamme kautta Tyrnävälle, jossa meillä oli Erotic Night keikka Ravintola Viuhkassa. Illasta tulikin aika rankka, sillä hoidimme varsinaisten esitysten lisäksi privatshowt ja vielä Mr Lothar Production vaatemyynninkin Rakkauden Helmen avustuksella. Illan esiintymisten jälkeen ravintolan omistaja lahjoitti meille omistamastaan todella vanhoja mutta hienoja vaatteita ja hattuja sisältäneestä varastosta esiintymisvaatteita, minulle hän lahjoitti esimerkiksi aidon natsi-Saksan aikaisen upseerin takin ja hatun.

Lauantai-ilta venähti loppujen lopuksi sen verran pitkälle että minä pääsin nukkumaan vasta kahdeksan aikaan sunnuntai aamuna ja niinpä sunnuntai menikin sitten lähinnä nukkumisen merkeissä.

PS. Kuvia viikon tapahtumista löytyy osoitteesta http://www.kuvake.net/photos.php?username=MrLothar&folder_id=821037 ja videot julkaistaan minun kotisivujen kuvat ja videot osiossa osoitteessa http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php

1 kommentti

ZOMQandBarbieQ

7.8.2011 21:48

vieläkään en oo kerennenyt tsekkaaan teitin bailuja jois on varmaan villii menoo...jengin komentoimattomuus johtunee kateudesta, mut kai se sukllekin taitaa olla tuttuu:)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus