Mr Lotharin viikko 37/2013

  • Anssi Viskari

Maanantaina laitoin vesiskootterit talvisäilöön ja kävin fiksaamassa Virransalmen mökkini terassikalusteita.

Tiistaina siivosin autotallit, laitoin Ferrarin ja terassikalusteet talvisäilöön sekä kävin lasiliikkeen miehen kanssa tsekkaamassa mitkä lasit uusitaan minun Leppäniemen huvilalla.

Keskiviikkona postittelin Mr Lothar Production vaatepaketteja niitä tilanneille ja pakkasin loppuvaraston sekä esiintymisvaatteet Bemarin kyytiin Jyväskylän sEXHIBITION messuja varten.

Torstaina läksin jo aamupäivällä Jyväskylään jonne päästyäni kävin ensin hakemassa hiukka esiintymisvaatteita AntiShopista, sen jälkeen menin Radio Cityn haastatteluun ja sitten läksin tsekkaamaan missä vaiheessa sEXHIBITION messujen rakentaminen oli Paviljongilla. Hallilla käymisen jälkeen läksin ohjelmapäällikön ja yhden tuottajan kanssa syömään jonka jälkeen tulin takaisin Paviljongille jossa minun majoitus oli. Illalla yksi tyttö kävi myös moikkaamassa minua hotellilla, mutta menin kuitenkin suht ajoissa nukkumaan sillä tiesin edessä olevan rankan viikonlopun.

Perjantaina alku oli messuilla aika hiljainen, mutta iltaa kohden porukkaa tuli jatkuvasti lisää. Aluksi minä katselin hiukka päälavan esityksiä ja kuuden jälkeen alkoi Puuhalavan juontotyöt ohjelmanmukaisten esiintyjien lavalle juontamisella. 21.30 oli vuorossa Mr Lothar & Puuhalava esittäytyy päälavalla shown vuoro joka oli taas ainutkertainen show joka sisälsi vaikka minkälaista toimintaa. Päälavan showni jälkeen siirryin juontamaan Puuhalavan toimintaa jossa yleisö oli pääosassa, lavalla nähtiin strippausta, suihinottoa, pillunnuolentaa, liveseksiä ja kaiken huipuksi yksi nainen senkuin tärisi orgasmin kourissa kun häntä pantiin panokoneella sekä sen jälkeen orgasmin saanut nainen otti yhdeltä kundilta sen verran tehokkaasti suihin ja runkkasi sen verran tehokkaasti että nörtin näköinen poika roiski spermansa komeassa kaaressa itsensä päälle selällään maatessaan. Messujen sulkeuduttua lähdin muiden esiintyjien kanssa virallisille jatkoille joiden pitopaikkana oli Bar Bra, sielläkin meno oli hetkittäin aika villiä. Minä läksin jatkoilta hotellille jo kolmen aikaan ja ehdin jo nukahtaakin kun yksi esiintyjätyttö herätti minut viestillään jatkoilta hotellille tultuaan koska halusi seksiä, no tottahan toki minä autan naista hädässä ja niinpä nukkuminen jäikin sitten hiukka vähemmälle.

Lauantaina päivä meni Jyväskylän satamassa FlyBoard SM-kisoissa, illan tullen minä minä siirryin sEXHIBITION messuille Palvinjongille jossa katselin taas aluksi muiden esiintyjien päälavan esityksiä ja viiden jälkeen alkoi minun juontajan hommat Puuhalavalla ohjelman mukaisten esiintyjien lavalle juontamisella. 21.30 oli taas vuorossa Mr Lothar & Co show päälavalla, kyseisessä showssa oli taas monenlaista häröilyä mm. tytöt panivat toisiaan straponilla ja nähtiinpä lavalla panokonekin, yms. Päälavan shown jälkeen siirryin Puuhalavalle juontamaan yleisön edesottamuksia ja loppujen lopuksi huomasin itsekin osallistuvani toimintaan sekä lopulta nussin kahta tyttöä vuorotellen lavalla, kaikki hyvä loppuu kuitenkin aikanaan mutta ei hätää sillä läksimme taas porukalla virallisille jatkoille. Bar Brassa meno jatkui taas suht villinä ja kun siellä tuli valomerkki niin läksimme jatkojen jatkoille hotellille jossa touhu meni loppujen lopuksi 7 hengen orgioiksi yhdessä huoneessa. Aamun jo sarastaessa minä siirryin yhden tytöistä kanssa omaan huoneeseeni.

Sunnuntaina kävimme aamupalalla jonka jälkeen päädyimme vielä takaisin sänkyyn. Puolen päivän aikaan minä läksin sitten ajelemaan kotia kohti ja kotiin päästyäni kömmin suoraan omaan sänkyyn päiväunille jotka kestikin iltaan saakka. Illalla lisäilin vielä viikonlopun reissusta otettuja kuvia kotisivuilleni ja katselin hiukka televisiota.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria/ ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/user/AnssiViskari

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus