Mr Lotharin viikko 41/2015

  • Anssi Viskari

Maanantai meni Mr Lothar Productionin Syysbileistä toipuessa ja huvilan rannasta ilotulitteiden jäänteitä haravoidessa.

Tiistaina suurennettiin Torvilahden mökkini parkkipaikkaa.

Keskiviikkona oli vuorossa kivien poistoa rannasta ja vastaanotin vuokralaiset Virransalmen mökilleni.

Torstaina kävin päivällä kasaamassa uuden sohvan Torvilahden mökin takka/olohuoneeseen ja vastaanottamassa vuokralaiset Leppäniemen huvilalleni, illalla olikin sitten esiintymiskeikka Sarahin kanssa Mikkelin Wilhelmissä MIO:n NastyNight kemuissa.

Perjantaina postittelin Mr Lothar Production vaatteita niitä tilanneille ja tein parin keikan mainokset, kävin myös yhden ammattilaisen kanssa tarkistamassa Torvilahden mökkini piippujen sekä tulipesien kunnon.

Lauantaina yksi minun kaveri maalasi Torvilahden mökillä hellan alusen ja ruokailutilan listat sillä aikaa kun minä käsittelin sohvan nahanhoitoaineella, sen jälkeen grillailimme hiukka makkaraa.

Sunnuntai meni mökkitalkkarin hommissa ja Venäjän F1-kisaa sekä Voitolla Yöhön ohjelmaa katsellessa.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria/ ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/user/AnssiViskari

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus