Mr Lotharin viikko 42/2010

  • Anssi Viskari

Maanantaina kävin huvilallani tekemässä hiukka talonmiehen hommia.

Tiistaina hoidin yhden keikan laskutuksen ja pakkasin esiintymistavarani Saksan reissua varten.

Keskiviikkona ajelin pääkaupunkiseudulle, vein yhden tytön syömään kiinalaiseen ravintolaan, sitten menin hänen luokseen viettämään iltaa ja loppujen lopuksi jäin yöksikin.

Torstaina minulla oli todella aikainen herätys, sillä minun, Jaden ja Goldyn lento Berliiniin läksi jo klo 05.10. Berliiniin saavuimme klo 07.30, jonka jälkeen matka jatkui taksilla hotellille jossa tapasimme vielä yhden tytön ja meidät Saksaan tilanneet ihmiset. Sen jälkeen läksimmekin Venus-Berlin messuille, jotka ovat minun tietojen mukaan Euroopan suurimmat erotiikkamessut. Torstai päivä meni Venus-messujen toimintaa tutustuen ja messujen suuruutta ihmetellen. Illalla läksin pyörähtämään kolmen ruotsalaisen kaverini kanssa Berliinin yöelämässä.

Perjantaina messuilla oli heti ovien avaamisesta lähtien aika paljon ihmisiä ja menokin sen mukaista eli meillä oli kiireitä kaiken päivää. Messujen vilkkaimpaan aikaan oli minun ja Jaden päälavan esiintymisen vuoro, täytyy myöntää että minua hiukka jännitti astua lavalle koska minulla ei ollut minään käsitystä siitä miten pääasiassa Saksalaisista koostuva yleisö ottaisi esityksemme vastaan. Esitys meni onneksi ihan nappiin ja saimme kovasti kehuja esityksen jälkeen ja tulipa pari henkilöä kyselemään meitä omankin tapahtumansa esiintyjiksi Saksaan. Päälavan esiintymisen jälkeen palasimme taas osastollemme hommiin ja niitä olikin ihan riittävästi messujen sulkeutumiseen saakka, jonka jälkeen läksimme koko osaston voimin syömään hotellimme lähellä olevaan ravintolaan. Ruokailu venyi kaikkine juomineen reilusti yli puolen yön ja niinpä minä läksimmekin ruokailun jälkeen suoraan hotellille.

Lauantaina heräsin parin tytön välistä ja tuntui siltä että kello edistää, sillä olisin viihtynyt noiden neitojen kanssa kauemminkin sängyssä mutta aikataulu oli tiukka ja niinpä piti lähteä aamupalalle. Aamupalan jälkeen kävimme tsekkaamassa Checkpoint Charlin, jonka jälkeen kurvasimme messuille. Lauantaina messuilla oli entistä enemmin kävijöitä ja niin ollen meilläkin oli entistä enemmin kiirettä ja päälavan esityksessä ihmismassa lavan luona oli niin tiukka kuin se vain voi olla. Minun ja Jaden päälavan esityksen jälkeen useampikin media halusi haastatella meitä, niiden joukossa oli mm. jonkun Saksalaisen ja Sweitsiläisen TV-yhtiön edustajia eli näkyvyyttä tuli aika kivasti ympäri Eurooppaa. Messujen sulkeuduttua läksimme taas koko osaston porukalla syömään, tällä kertaa menimme italialaiseen ravintolaan ja viihdyimmekin siellä yö myöhään saakka.

Sunnuntaina meillä olikin sitten lyhyempi päivä messuilla ja siellä oli aika paljon vähemmin asiakkaita kuin perjantaina ja lauantaina, niinpä minä otinkin sunnuntain aika rennosti lähinnä eri osastoilla vieraillen ja uusia kontakteja luoden. Kuuden aikaan läksin tyttöjen kanssa lentokentälle, sillä lentomme Riikaan läksi kahdeksan aikaan. Riikassa jouduimme odottamaan jatkolentoa reilut kuusi tuntia ja tuo aika meni lähinnä syöden ja nukkuen.

PS. Kuvia viikon tapahtumista löytyy osoitteesta http://www.kuvake.net/photos.php?username=MrLothar&folder_id=720543

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus