Mr Lotharin viikko 46/2006

  • Anssi Viskari

Viikko 46/2006

Hiukka tuli venytettyä tuota talvilomaa ja tämänkin viikon alku meni laiskotellessa. Sikäli hyvä että loppuviikko olikin sitten aika rankka.

Maanantaista torstaihin meni siis kotona laiskotellen.

Perjantai aamuna Eve X tuli minun luokseni ja sitten me läksimme kohti Kuopiota. Kuopiosta kyytiimme hyppäsi Gina ja siitä jatkoimme matkaa kohti Rovaniemeä. Keli oli enemmin kuin liukas, mutta onneksi minulla on kokemusta liukkaista paikoista ja pysyimme kuin pysyimmekin tiellä. Rovaniemelle päästyämme majoituimme legendaariseen hotelliin, nimittäin Pohjanhoviin. Paikan päälle oli saapunut myös His Master´s Tattoon Kimmo.
Ennen illan keikkaa ehdimme ottaa pikku päiväunet. Illan keikan aloitti Gina omalla soolollaan, sen jälkeen oli minun vuoro esittää oma sooloni ja sitten oli vuorossa Eve X, sokeriksi pohjalle vedimme setin jossa esiinnyimme kaikki kolme kimpassa. Kyseinen esitys oli sen verran tulinen että ravintola päällikkö sanoi ravintolan palovaroittimien antaneen ennakko varoituksen. Esiintymisten jälkeen tytöt ja Kimmo ottivat parit rentouttavat drinkit ja tulipa tuota hiukan tanssittuakin. Ravintola ilta loppui kuitenkin liian äkkiä ja niinpä suuntasimmekin sitten huoneeseen omille jatkoillemme.

Lauantaina heräilimme jo yhdeksän aikaan, kävimme aamupalalla ja sitten limusiinin keula käännettiinkin kohti etelää. Keli oli edelleen suht liukas vaikkakin paikka paikoin tie oli jo aivan sula. Lauantai illan keikka oli Leppävirralla ravintola Virranpojassa ja meidän majoitus oli hotelli-kylpylä Vesileppiksessä. Leppävirralla tatuoinneista huolehti His Master´s Tattoon Pena. Keikan kaava oli suht sama kuin Rovaniemelläkin, sillä erotuksella että illan lopuksi pidimme yleisökilpailun jossa seksikkäin osallistuja voitti limusiinikyydin. Minua on monesti syytetty miesten syrjinnästä kyseisessä kilpailussa, mutta tällä kertaa koko finalisti joukko oli pelkkiä miehiä eli Hunksitkin saavat olla varuillaan kun menevät seuraavan kerran Leppävirran suunnalle. Voittajakin selvisi ja tällä kertaa täytyy sanoa että se oli pienestä kiinni eli hän näytti muutaman sentin enemmin kuin muut kilpailijat (muut kilpailijat eivät siis riisuneet alushousuja, voittaja riisui). Keikan ja kyseisen limusiini kyydin jälkeen suuntasimme takaisin majoituksellemme ja suoraan nukkumaan, sen verran oli matka väsymystä.

Sunnuntaina tuli taas herättyä jo yhdeksän aikaan aamulla, siitä sitten aamiaisen kautta tien päälle ja kohti kotia. Nyt sitten olenkin jo kotona ja palkitsen itseni laiskottelulla.

PS. Tällä viikolla on taas julkaistu pari uutta aikuisviihdevideota
(Mr Lothar & Emily ja Mr Lothar & Gina & Kristiina) ,ne löydät minun www.mrlothar.fi/kuvatvideot.php sivuilta.

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus