Mr Lotharin viikko 47/2009

  • Anssi Viskari

Maanantaina kävin Mikkelissä hoitamassa vakuutusasioita, katsomassa uutta autoa itselleni ja moikkaamassa kavereitani.

Tiistaina vein Mr Lothar Production vaatetilauksia postiin.

Keskiviikkona vein minun, Mr New Yorkin ja Katyan keikan mainokset Old Iiwariin ja sovin että menen 2.1.2010 Suzien ja Safiran kanssa Erotic Night keikalle Ylläksen Kaivohuoneelle eli ravintola Pipolaan.

Torstaina kävin aamupäivällä hierojalla ja iltapäivän vietin huvilallani rentoutuen.

Perjantaina menin Katyan ja Suzien kanssa Hotelli Pyhäsalmelle Erotic Weekendiin, meidän lisäksi paikalla oli sex shop ja tatskari & lävistäjä. Ilta alkoi aika rauhallisesti, mutta yhden aikaan ravintola alkoikin sitten olla suht täynnä. Tällä kertaa esiinnyimme kaikki pelkkiä sooloesityksiä ja sen lisäksi teimme privatestripteasea. Illan kruunasi yleisöstriptease kilpailu jonka voitti erittäin hyvin muodostunut tyttö. Ravintolan valomerkin jälkeen läksimme jatkoille hotellin puolelle, minä luovutin jo seitsemän aikaan aamulla mutta osa porukasta oli jatkanut vieläkin pidempään.

Lauantaipäivä menikin sitten lähinnä nukkuessa, iltapäivällä kävin syömässä ja saunomassa jonka jälkeen otin vielä pienet unet. Lauantaina asiakkaat saapuivat ravintolaan vielä perjantaitakin myöhemmin, mutta loppuillasta meno oli taas ihan mainio. Valomerkin jälkeen suuntasimme taas jatkoille hotellin puolelle, tällä kertaan minä hyydyn jo tuntia aiemmin eli kuudelta muiden jatkaessa kemutusta ainakin aamu kahdeksaan saakka.

Sunnuntaina heräilin kymmenen aikaan, kävin aamupalalla ja herättelin tytötkin jonka jälkeen oli edessä kotimatka. Kotiin päästyäni sovin että menen 28.11.2009 Jaden kanssa Erotic Night keikalle Ravintola Hummeripoikaan Haukivuorelle. Ilta menikin sitten nettisivuja päivitellessä ja televisiota katsellessa.

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus