Mr Lotharin viikko 47/2014

  • Anssi Viskari

Maanantaina sovin että Jason, Susannea ja Miryah menee 20.12.2014 Erotic Night keikalle Ravintola Osmantupaan Euraan.

Tiistaina aamupäivällä Id-hairin myyntipäällikkö kävi luonani kylässä ja toi minulle sekä tytöille hiustenhoitotuotteita, iltapäivällä kävin hakemassa kaverini kanssa yhden Mersun Vantaalta.

Keskiviikko meni huvilalla takkatulien äärellä 16-18.1.2015 järjestettäviä Mr Lothar Productionin pikkujouluja suunnitellessa.

Torstaina vein BMW:n huoltoon Mikkelin Rinta-Joupille, sillä aikaa kun Bemari oli huollossa kävin hoitamassa moottorikelkka hommia JS-Motorsilla ja auttamassa JS-Motorsin omistajaa yhden pöytälevyn paikoilleen asentamisessa hänen mökillä.

Perjantaina kävin päivällä hammaslääkärissä, oli yksi reikä joka paikattiin samantien. Illalla kävin ottamassa pari lonkeroa paikallisissa baareissa.

Lauantaina kävin aluillasta esiintymässä yksissä synttäribileissä Joroisissa, sen jälkeen läksin kavereideni kanssa Mikkeliin pienimuotoiselle baarikierrokselle.

Sunnuntaina katselin televisiosta Abu Dhabin F1 kisan ja Tanssii Tähtien kanssa finaalin sekä lisäilin kotisivuilleni kuvia viikon seikkailuistani ja 31.10-1.11.2014 Helsingin Kaapelitehtaalla järjestetyiltä sEXHIBITION messuilta.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/AnssiViskari

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus