Mr Lotharin viikko 48/2012

  • Anssi Viskari

Maanantaina vein Bemarin aamulla huoltoon jossa siihen vaihdettiin perä- ja vaihteistoöljyt sekä takaakseliston ja korin väliset kumityynyt. Bemarin huollon jälkeen oli vuorossa itseni huolto eli menin urheiluhierojalle.

Tiistaina julkaistiin minun uran 147. aikuisviihdevideo, Mr Lothar ja Sanya - Seksiä julkisella rannalla K18! Tällä videolla Sanya on menossa iltauinnille syrjäiselle lammelle, rannalle saavuttuaan hän törmää Lothariin joka pyytää Sanyaa levittämään öljyä auringossa kuivuneelle iholleen. Selän rasvaamisen jälkeen Lothar kääntyy ympäri ja pyytää Sanyaa öljyämään etupuolenkin. Öljyä lipsahtaa iholle reilunlaisesti ja niinpä Lothar riisuukin uimahousunsa, sillä seurauksella että Sanya alkaa ottaa häneltä suihin ja hetken päästä hän jo ratsastaakin kohti auringonlaskua. Seksiä julkisella rannalla: Iltauinti ja öljyäminen vaihtuu siis iltanainniksi ja Lotharin omien rasvojen roiskimiseksi Sanyan päälle, siinä vaiheessa kuulostaa siltä että joku on tulossa paikalle... Video löytyy nyt osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php

Keskiviikko meni yhden kaverin kanssa huvilalla hengaillessa, veneen ylösnostossa ja samalla reissulla vein myös toisen veneen tavaratilojen luukut korjattavaksi.

Torstaina postittelin Mr Lothar Production vaate- ja DVD-paketteja niitä tilanneille.

Perjantaina piti olla yhden TV-ohjelman kuvaukset päivällä, mutta ne siirrettiin viikkoa myöhemmäksi huonojen keliolosuhteiden vuoksi ja niinpä päivä meni kotona lepäillessä. Illalla ajelin Helsinkiin jossa kävin ensin moikkaamassa yhtä kaveriani ja sen jälkeen esiintymässä yhden firman pikkujouluissa. Pikkujoulukeikan jälkeen koukkasin kyytiini yhden tytön ja suuntasimme Nurmijärvelle Club Venlan pikkujouluihin, joissa minun olin esiintymässä Safyran ja Jennan kanssa.

Lauantaina heräsin yhden tytön luota ja sain yhden parhaista aamiaisista ikinä lähes sänkyyn tarjoiltuna. Aamiaisen jälkeen jäimme vielä laiskottelemaan sänkyyn, mutta neljän aikaan minun piti suunnistaa siskoni luokse päivälliselle jonne saapui muutkin sisarukset lapsineen. Oli todella kiva nähdä lähes kaikki äidin puolen sukulaiseni pitkästä aikaa. Minun piti kuitenkin lähteä kahdeksaksi Sokos Hotel Vaakunaan Helsingin keskustaan, jossa minulla oli polttarikeikka yhdessä sviitissä. Polttarikeikan jälkeen kävin syömässä hiukka iltapalaa, jonka jälkeen meninkin jo Helsingin Onnelaan valmistautumaan illan showhun. Onnelassa showtime oli 24.00 Pink baarin avajaisissa ja sen jälkeen minun olikin jo kiirehdittävä seuraavalle keikalle Vantaalle. Vantaan keikkapaikka oli ravintola Top Hat, jossa oli todella hyvin porukkaa mutta sieltäkin liukenin suht nopeasti oman esitykseni jälkeen yhden tytön luo yöksi.

Sunnuntaina kurvailin kotipaikkani kautta huvilalleni lepäilemään yhden tytön kanssa. Ilta menikin sitten hyvän ruuan ja seuran kera takkatulen äärellä Big Brother finaalia katsellessa.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.facebook.com/anssi.viskari/photos ja uusimmat videot löytyy minun kotisivujen kuvat ja videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus