Mr Lotharin viikko 6/2014

  • Anssi Viskari

Maanantaina yksi tyttö tuli luokseni kylään ja läksimme lomailemaan minun huvilalle.

Tiistaina kävimme moottorikelkkailemassa, ajamassa jäärataa moottoripyörällä ja grillailemassa makkaraa nuotiolla.

Keskiviikkona pari päivää luonani kylässä ollut tyttö läksi jatkamaan matkaa eteenpäin ja minä läksin JS-Motorsiin Mikkeliin vaihdattamaan moottorikelkkaani uudet ohjainraudat.

Torstaina sovin että järjestämme 15.3.2014 Kinky Bileet Club Chicagossa Lahdessa.

Perjantaina pakkasimme päivällä moottorikelkat ja ajovarusteet kaverin autoon Levin reissua varten. Illalla kävin vielä esiintymässä polttarikeikalla Heinolassa.

Lauantaina läksin jo puoli kuuden aikaan aamulla ajelemaan Mikkeliin josta jatkoimme matkaa kaverin autolla Leville, jonne päästyämme kävin heti ajamassa 60km lenkin yhden kaverini kanssa. Kelkkareissun jälkeen kävimme kaverini mökillä saunomassa ja rentoutumassa ulkoporealtaassa jonka jälkeen läksimme ulos syömään.

Sunnuntaina ajoimme moottorikelkoilla Leviltä Pokkaan ja sieltä hiukka eri reittiä takaisin Leville eli ajoimme noin 240km. Illalla kävimme taas saunomassa, poreilemassa ja ravintolassa syömässä jonka jälkeen nukkumatti tulikin suht sukkelasti.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/user/AnssiViskari

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus