Mr Lotharin viikko 9/2010

  • Anssi Viskari

Maanantai aamupäivä meni lumitöitä tehdessä ja pankkiasioita hoidellessa, iltapäivällä kävin Jennan kanssa ajelemassa moottorikelkalla.

Tiistaina kävin mittaamassa kotipaikkani lämmitysöljyn määrän.

Keskiviikkona siirsin viime viikolla katolta tiputtamiani lumia kauemmaksi talosta.

Torstai meni ihan vaan laiskotellessa.

Perjantaina kävin aamupäivällä kuvaamassa aikuisviihdevideon Venus nimisen tytön kanssa, sen jälkeen läksin ajelemaan moottorikelkalla crossiradalle, sitten saunomaan ja illalla kävin vielä pyörähtämässä paikallisissa baareissa.

Lauantaina läksin puolenpäivän jälkeen moottorikelkkailemaan kavereideni kanssa. Ajoimme Mouhulta Leppänimen kautta Orilammen majalle, sieltä jatkoimme matkaa Vekarajärven kautta Tuohikotin ABC:lle. Tuohikotista ajoimme Vuohijärvelle ravintola Känkkäränkkään ja sieltä Voikosken kautta takaisin Mouhulle. Kelkkailun jälkeen menin kotipaikalleni saunomaan jonka jälkeen läksin yhden tytön kanssa käymään paikallisissa baareissa.

Sunnuntai menikin sitten ihan vaan TV:tä katsellessa, syödessä ja laiskotellessa, vaikka ulkona olisikin ollut hieno ulkoiluilma niin oli pakko levätä sillä selkä oli jo niin kipeä perjantain ja lauantain moottorikelkkailuista.

PS. Perjantaina kuvattu Mr Lothar & Venus – Liian äänekästä seksiä video julkaistaan osoitteessa http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus