Mr Lotharin elämää

Tämä blogi kertoo yhden Suomen tunnetuimmista stripparin ja pornotähden elämästä, sekä keikkareissuista, kuvauksista että vapaa-ajasta.

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on sauna.

Mr Lotharin viikko 52/2014

Maanantaina tein lauderemonttia kotipaikkani saunaan.

Tiistaina kävin vastaanottamassa Norjalaiset vuokralaiset Leppäniemen huvilalleni.

Keskiviikkona vein kynttilät vanhempieni haudoille jonka jälkeen läksin Virransalmen mökilleni syömään, saunomaan ja uimaan avannossa. Illalla kävin vielä sankarihaudoilla ja sen jälkeen kävin ottamassa pari glögiä paikallisissa baareissa.

Torstaina saunoimme porukalla yhden kaverini luona ja sen jälkeen kävimme pyörähtämässä paikallisissa ravintoloissa.

Perjantaina kävin hyvästelemässä Leppäniemen huvilan jouluvuokralaiset.

Lauantaina kävin vastaanottamassa Uuden Vuoden vuokralaiset huvilalleni jonka jälkeen tein taas pienen baarikierroksen.

Sunnuntaina kävin Mäntyharjun Moottoriurheilukeskuksessa Ruotimolla katsomassa kun kaverini testasivat ralliautoa sprinttiradalla ja istuimpa sitten muutaman kierroksen kyydissäkin.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/AnssiViskari


Mr Lotharin viikko 32/2014

Maanantaina palasin vihdoin kotiin rallireissusta, pesin ja imuroin Ferrarin ja Bemarin jonka jälkeen otin päiväunet. Illalla lisäilin Jyväskylän reissulta kuvatun videon http://youtu.be/xBPrtQ4o7pk osoitteeseen ja kuvia http://www.MrLothar.fi/galleria osoitteeseen.

Tiistaina vaihdoin Ferrariin takajarrupalat.

Keskiviikkona suuntasimme Bemarin keulan Kalajokea kohti, jonne päästyämme kävin tyttöjen kanssa syömässä Sandy Kelt:ssä. Minä söin pääruuaksi villisikaa ja jälkiruuaksi whisky-jäätelöä, tyttöjen nautiskellessa ruokaisista salaateista. Illallisen jälkeen kävin Sarahin kanssa kävelemässä särkillä. Iltakävelyn jälkeen olikin sitten työnteon vuoro, illan showt ravintola Dyynissä aloitti Nica ja toisena esiintyjänä oli Safyra, minun vuoro oli kolmantena ja Sarah esiintyi neljäntenä, illan viides ohjelmanumero oli Nican ja Safyran lesboshow jonka jälkeen oli vielä minun ja Sarahin yhteishow.

Torstaina aloitimme päivän Sandy Keltin mainiolla aamiaisella jonka jälkeen suuntasimme Kalajoen hiekkasärkille, päivä menikin siellä joutuisasti auringossa makaillen ja välillä uimassa käyden. Illalla kävimme taas syömässä Sandy Keltissä ja samalla tsekkaamassa yhden bändin keikkaa. Oma keikkamme alkoi taas ravintola Dyynissä puolen yön aikoihin ja se eteni suht samalla kaavalla kuin edellisenäkin iltana, tosin viimeisen shown jälkeen vedin vielä hiukka extrashowta yhden Dyynin työntekijän läksiäisissä.

Perjantaina läksimme jo kuuden aikoihin aamulla ajelemaan Mäntyharjua kohti, minua meinasi nukuttaa ihan hulluna vaikka Sarah hieroi minun niskoja ajon aikana mutta siinä vaiheessa uneliaisuus hävisi totaalisesti kun poliisit pysäyttivät meidät ylinopeuden takia ja he kirjoittivat minulle 966€ sakot. Mäntyharjulle päästyämme Sarah jatkoi matkaa omalla autolla kotiinsa ja minä läksin Safiran kanssa Leppäniemen huvilalle laittamaan paikkoja järjestykseen seuraavia vuokralaisia varten. Huvilan järjestelyn ja uusien vuokralaisten vastaanoton jälkeen vein Safyran junalle ja menin itse kotiin ottamaan pienet päiväunet. Päiväunien jälkeen läksin vielä pyörähtämään Mikkelissä jossa oli Jurassic Rock.

Lauantaina päivä meni Virransalmen mökilläni laiskotellessa ja illalla kävin pyörähtämässä paikallisissa ravintoloissa sillä seurauksella että pidin pienet jatkot yhden tytön kanssa mökilläni kuutamon katselun, saunomisen ja yöuinnin merkeissä.

Sunnuntaina aamupäivä meni mökillä hengaillessa ja pieniä askareita tehdessä, iltapäivällä yksi kaverini tuli katsomaan minkälainen laajennus hänen mielestään kannattaisi tehdä toiseen mökeistä ja sen jälkeen läksimme syömään Mäntyharjun keskustaan. Ruokailun jälkeen väsymys vei taas voiton ja menin kotiin päiväunille jonka jälkeen lisäilin kuvia ja videoita viikon seikkailuistani nettiin.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/AnssiViskari