Mr Lotharin elämää

Tämä blogi kertoo yhden Suomen tunnetuimmista stripparin ja pornotähden elämästä, sekä keikkareissuista, kuvauksista että vapaa-ajasta.

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on Varkaus.

Mr Lotharin viikko 28/2013

Maanantaina hoidin päivällä keikkojen laskutuksia, tein pari sähkösopimusta ja pesin Ferrarin sekä Bemarin. Illalla minulle tulikin sitten yksi tyttö kylään, ensin kävimme ajelemassa vesiskootterilla, sen jälkeen Ferrarilla ja sitten kävimme pyörähtämässä paikallisen ravintolan terassilla josta kurvailimme valomerkin jälkeen minun kotipaikalle yöksi.

Tiistaina minulle tuli sitten pari muuta vierasta joiden kanssa kävimme vesiskoottereilla Haukkavuorella picknickillä, jonka jälkeen käytiin vielä veneilemässä ja vedettiin hiukka vetorengasta. Vesileikkien jälkeen kävimme syömässä porukalla paikallisessa ravintolassa ja vieraani ottivat muutaman janojuomankin, niinpä ilta venyi taas valomerkkiin saakka ja loppujen lopuksi vieraat jäivät sitten yöksi minun luo.

Keskiviikkona postittelin Mr Lothar Production vaatepaketteja niitä tilanneille.

Torstaina päivä meni Mr Lothar & Marine - Veneretki nimisen videon kuvauksissa. Kyseisellä videolla minä olen lähtenyt veneilemään Marine nimisen naisen kanssa ja etsimme paikkaa jossa olisi hyvä ottaa aurinkoa, vihdoin viimein kun paikka löytyy Marine riisuu itsensä yläosattomaksi ja ehdottaa minulle että ottaisin rajatonta rusketusta. Minun riisuttua uimahousuni, tarraa Marine heti kulliin kiinni ja alkaa ottaa suihin mikä taas johtaa siihen että kohta veneen kannella nussitaan kuin viimeistä päivää. Minä annan Marinelle munaa oikein huolella ja on enemmin kuin ihme ettei kukaan tule katsomaan mikä naisella on hätänä kun hän pitää sellaista ääntä vaikka yrittääkin itse peittää suutaan omilla käsillään. Video julkaistaan heti kun vain ehditään osoitteessa http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php Illalla kävin katsomassa Kake Randelinin keikan paikallisessa ravintolassa. Torstaina julkaistiin myös minun uran 167. aikuisviihdevideo, video on nimeltään Mr Lothar ja Jessy - Kissanaiselle kyytiä K18! Kyseisellä videolla olen ajelemassa Ferrarillani kun huomaan bussipysäkillä liftarin. Liftari on kurvikas tyttö ja niinpä pysähdynkin kysymään minne Jessyksi itsensä esittelevä tyttö on matkalla, johon tyttö vastaa että Kouvolaan. Lupaan antaa tytölle kyydin ja kun Jessy kysyy kuinka hän voisi korvata sen, vastaan että on ollut tapana antaa kyyti kyydistä. Jessy ei isommin aikaile vaan alkaa ottamaan minulta suihin, jolloin sanon että pitää kyllä kohta kurvata tien sivuun. Ferrari löytää tiensä eräälle rannalle jossa nussitaan ensin autossa ja sitten sen ulkopuolella Ferraria vasten ja hiukka sen päälläkin. Minkä kyydin sinä valitsisit: Ferrarin, Lotharin vai Jessyn?
Mr Lothar & Jessy - Kissanaiselle kyytiä video löytyy nyt osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php

Perjantaina päivä meni huvilalla hengaillessa ja illalla läksin pyörähtämään yhden kaverini kanssa paikallisissa baareissa.

Lauantaina kävin päivällä Old Iiwarin terassilla, jossa menikin useampi tunti ja illalla oli ohjelmassa Fire & Strip Show by Mr Lothar & Paola H-DCF 33rd International Rally Kylpylähotelli Kuntoranta Varkaus.

Sunnuntaina päivä meni mökkitalkkarin hommissa ja joutsenien touhuja katsellessa Virransalmen mökilläni, joiden hommien jälkeen ajelin kotipaikalleni, söin ja otin päiväunet eli viikonloppu oli taas vaatinut veronsa. Illalla katselin hiukka televisiota ja lisäilin viikon kuvat kotisivujen kuvagalleriaan.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria/ ja uusimmat videot löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php


Mr Lotharin viikko 4/2012

Maanantaina meinasin viedä puhelimeni huoltoon, mutta se olikin vain jossain jumitilassa jonka myyjä sai purettua muutamalla napin painalluksella eli tälläisiä nämä nykypuhelimet on.

Tiistai meni flunssaa potiessa sängyn pohjalla, tosin tuli siinä sivussa tehtyä hiukka työhommiakin eli sovin Janicalle yhden esiintymiskeikan.

Keskiviikkona julkaistiin minun aikuisvihdeuran 119. video, kyseinen video on nimeltään Mr Lothar & Cindy - Kuumempi kuin takkatuli ja se löytyy nyt osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php

Torstaikin meni ihan vaan sisähommissa eli sovin mm. että menen Janican kanssa 16.5.2012 Erotic Night by Mr Lothar & Jade keikalle Baari & Yökerho Poltteeseen Savonlinnaan.

Perjantaina olikin sitten aika lähteä liikenteeseen, suuntasin Bemarin keulan Varkautta kohti jossa minulla oli esiintymiskeikka Jennan, Melanyn ja Safyran kanssa Z-Onessa. Keikan jälkeen Safyran auto ei lähtenyt käyntiin ja niinpä yritimme ensin antaa apuvirtaa sille häneltä löytyneillä kaapeleilla, mutta koska kaapelit oli sen verran ohkaiset ja auto ei käynnistynyt niillä niin minä sitten nykäisin Safyran auton käyntiin omalla autollani.

Lauantaina kävin Melanyn kanssa aamupalalla jonka jälkeen minä menin vielä nukkumaan kun Melany läksi ajelemaan kotiaan kohti. Kahdentoista jälkeen läksin ajelemaan Kerimäelle jonne päästyäni kävin ottamassa huoneen Kerihovista, sen jälkeen syömässä ravintola Fridassa ja sitten otinkin pienet päiväunet ennen illan Ladies Night keikkaa. Päivällä ravintola Frida oli siis ruokapaikka, mutta illalla tunnelma olikin sitten ihan erilainen kun vuorossa oli Ladies Night by Mr Lothar. Kerimäellä tuli myöskin kuvattua aikuisviihdevideo yhden tytön kanssa, jonka ansiosta minun tammikuun ajaksi suunnittelemani selibaatti loppui siis hiukka ennen aikojaan. Kyseinen video julkaistaan heti kun vain ehditään osoitteessa http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php

Sunnuntaina heräsin jostain kumman syystä puoli kahdentoista aikaan Savonlinnasta, jonka jälkeen läksin ajelemaan hienossa pakkaskelissä Mäntyharjua kohti. Kotiin päästyäni purin keikkakamat autosta, mutta muuten päivä menikin taas lähinnä laiskottelun merkeissä. Illalla meinasin katsoa Miss Suomi kisat, mutta nukahdin sohvalle ja kun heräsin päätin mennä jatkamaan unia sänkyyn.

PS. Kuvia viikon tapahtumista löytyy osoitteesta http://www.kuvake.net/photos.php?username=MrLothar&folder_id=878253 ja uusimmat videot löytyy minun kotisivujen kuvat ja videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php