Mr Lotharin elämää

Tämä blogi kertoo yhden Suomen tunnetuimmista stripparin ja pornotähden elämästä, sekä keikkareissuista, kuvauksista että vapaa-ajasta.

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on Viuhka.

Mr Lotharin viikko 22/2012

Maanantai lähetin viikonloppuna kuvatun videon eteenpäin editointia ja julkaisemista varten, sen lisäksi hinasin vesiskootterilla yhden huvilani rantaan ajautuneet kaislaniput pois.

Tiistaina sahasin viime viikolla omasta metsästäni keräämät tuulenkaadot pätkiksi.

Keskiviikkona ajoin kotipaikkani nurmikot ja ammattilainen kävi tekemässä kuntotarkastuksen yhteen kiinteistöistäni sen myymistä varten.

Torstaina haloin tiistaina pätkimäni puut klapeiksi ja kannoin ne halkoliiteriin kuivamaan.

Perjantaina päivä meni yhdellä huvilallani pihaa ja rantaa haravoidessa, mutta illalla läksin Melanyn kanssa Erotic Night keikalle ravintola Venttiiliin Hämenkyröön.

Lauantaina ajelimme Hämeenkyröstä Kempeleelle, jossa lepäsimme hiukan majoituspaikallamme jonka jälkeen ajelimme Tyrnävälle jossa oli vuorossa Erotic Night by Mr Lothar & Melany & Safyra ravintola Viuhkassa. Ennen ensimmäistä esiintymistäni kävi aika erikoinen juttu sillä yksi tyttö halusi tienata Mr Lothar Production topin strippaamalla minulle privaatisti ja tottahan toki minä annoin tytölle tilaisuuden, mutta loppujen lopuksi hänellä meni pupu pöksyyn paidan riisumisen jälkeen. Tyttö tuli kuitenkin myöhemmin illalla kysymään että voitaisiko jatkaa siitä mihin hän lopetti edellisellä kerralla ja koska minulla oli taas hetki ns. ylimääräistä aikaa ja kyseinen nainen oli ihan näpäkän näköinen niin annoin hänelle toisen tilaisuuden ja tällä kertaa hän menikin niin pitkälle että ansaitsi minun mielestä kaksikin Mr Lothar Production toppia. Illan viimeisen shown jälkeen minulla oli sitten vielä yksi kuvaussessio parin tytön kanssa, jonka jälkeen pakkasimme Melanyn ja Safyran kanssa tavarat autoon ja ajelimme Kempeleelle jonne jäimme sitten yöksikin.

Sunnuntaina läksimme jo yhdeksän aikaan aamulla ajelemaan Lahtea kohti, josta Melany ja Safyra jatkoivat matkaa toisella autolla ja minä kurvailin huvilani kautta kotipaikalleni jossa kömmin suoraan omaan sänkyyn peiton alle.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.kuvake.net/MrLothar ja uusimmat videot löytyy minun kotisivujen kuvat ja videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php