Taloussankari

Tiukemmat lait ja fiksujen oppien ajo nuorille jo kouluikäisenä kunniaan. Pikalainan voi saada oikeasti yhä 0 %:n korolla, mutta kulutusluotto tulee halvemmaksi. Tulevalla sääntelyllä pitäisi olla positiivinen vaikutus talouteen Suomessa.

Näytetään kirjoitukset huhtikuulta 2017.

Pikalainaa sellaiseen hintaan, että hymyilyttää.

Pikalainan ei tarvitse olla ylikallis, vaikka se lähes jokaisen suomalaisen korvaan siltä aina sävähtääkin. Pikavipit ovat kohtuullisesti maton alle lakaistuja monien lakimuuttujien kautta, mutta niitä saa yhä ja tiedätkö mitä, pikalaina voi olla oikeasti ilmainenkin. Pikalainoja vertaileva www.pikalainaa.org on listannut palveluita, jotka todella myöntävät edullista lainaa pikavauhdilla ja jopa ihan ilmaiseksi. Ensilainaaja voi saada nyt monesta palvelusta 0 % koron pikalainan ilman, että piilokuluja tai mitään koiria on haudattuna.

Pikavippi on aina kallis - NO EI OLE, tämän väitteen voi kumota, koska onko ilmainen kallista? Niinpä, ei missään nimessä.
Tämän kaiken voit saada ihan ilmaiseksi. Huomioi kuitenkin pikalainojen lyhyt maksuaika!
Tämän kaiken voit saada ihan ilmaiseksi. Huomioi kuitenkin pikalainojen lyhyt maksuaika!

Pikalainaa netistä 24 tuntia vuorokaudessa.

Voiko pikalainaa sitten hakea kellon ympäri ja maksetaanko luottoa todella silloin tilille? Vastaus on, että kyllä, pikalainaa voit hakea kellon ympäri ja lainapäätöksenkin voi saada heti. Mutta lain mukaan on kuitenkin kiellettyä maksaa lainoja kello 23 - 07 välisenä aikana.

Miksi sitten luin, että pikavippiä saisi yölläkin?
Tämä on teoriassa mahdollista, mutta usein se on kuitenkin mainoskikka. Jos sinulle on myönnetty luottotili tai vastaava, josta pystyt nostamaan rahaa käyttöön kellon ympäri, niin tässä tapauksessa voit saada pikalainaa käyttöösi 24h / 7.

Useiden palveluiden kuten www.rahakorneri.com mukaan näitä "24h lainapalveluita" on vain kourallinen ja useimmat tililuottomyöntäjät hoitavat rahatransaktioita vain niiden aukioloaikoina, jotka ovat tyypillisesti alkaen 07:00 eteenpäin aina kello 22 tai 23 asti.

Eräpäivänsiirto ominaisuus - kannattaako se?
Ei. Tai tässä on tietenkin monta katselukulmaa, mutta eräpäivän siirto lisää pikalainan hintaa aina. Se ei välttämättä kustanna lisäeuroja suoraan, mutta mitä pidempi luottoaika on, sen suurempi euromääräinen lyhennys kokonaisuudessan loppuviimein on. Kannattaa siis todella harkita tarkkaan, ottaako lisää maksuaikaa vai nipistääkö yhden ravintolaillallisen tai ne viikonlopun Stockman konvehdit, suklaat ym.

Lyhennä vippi viisaasti ja mahdollisimman nopeasti!

Mikä on suurin mahdollinen ilmaisvipin maksuaika?
Tyypillisesti ilmaislainat maksetaan takaisin 14 - 30 vuorokaudessa, mutta yksi on ylitse muiden ja sen maksuaika on mahdollista venyttää jopa aina seuraavan kuun loppuun. Teoriassa siis hakiessasi lainaa kuun 1. päivä saat noin 60 vrk täysin ilmaista laina-aikaa. Tämä koskee kuitenkin vain ensilainaajaa, mutta tuhat euroa luottoa on todellakin mahdollista saada 0 e kuluilla pariksi kuukaudeksi. Artikkelin pikalainaa.org linkin kautta löydät palvelut, jotka tarjoavat tätä mahdollisuutta.

Tarvitseeko lainan hakijalla on vakuuksia tai tuloja?
Vastaus tähän on hyvin yksinkertainen. Jos haet lainaa pankista tarvitset vähintäänkin säännölliset tulot, jotta luoton saaminen olisi mahdollista. Vakuuksia saatetaan pankkien toimesta vaatia, mutta tämä riippuu hyvin pitkälti lainasummasta. Tuloton voi saada pikalainaa helpostikin, mutta summat ovat hyvin rajoittuneita ja esimerkiksi yli 2000 euron pikalainat tai toisin sanoen kulutusluotot ovat varmasti miltei sula mahdottomuus. Poikkeuksia saattaa yhä 2017 vuoden luottomaailmassa olla kuitenkin kourallinen tai puolikas sellainen.

Korkoystävälliset suuremmat lainat
Jos haluat halpaa kulutusluottoa ja yli 2000 euron kulutusluottoa, niin sellaista on tarjolla monen firman kautta ja hinta on hyvin taloutensa hoitaneelle pankkilainoja vastaava. Korko saattaa olla nimittäin alhaisimmillaan vain 4 % (viitekorko) ja todellinen vuosikorko 8 %:sta ylöspäin. Suurikin pikalaina voi olla siis halpa.