• Mko80

Yleistä juttua ja asiaa nettideittailusta

Viimeksi listasin hieman suosittuja joululahjaideoita. Onkin hauska nähdä, että miten veikkaukseni osuu oikeaan. Varmaankin nyt Black Friday-huumassa moni on jo ostanut jonkun listaamani lahjan, joko itselleen tai pukinkonttiin. Mikäli et ole lukenut edellisetä postaustani, niin sen löydät täältä. Itse ostin lahjaksi veljelleni Kindlen. Hän on kova lukemaan ja missä hänet sitten sattuukaan tapaamaan, niin aina on kirja kädessä. Kindle ei korvaa kirjaa, mutta tarjoaa uuden vaihtoehdon. Ne ikään kuin tukevat toisiaan. Kindleä on myös helpompi kuljettaa mukana, kun ei tarvitse kantaa painavaa ja paljon tilaa vievää kirjaa joka paikkaan. No, ei sen enempää lahjoista. Kenties palaan niihin vielä ennen joulua jossakin vaiheessa. Nyt ajattelin kuitenkin muuttaa blogin suuntaa ja kirjoittaa hieman henkilökohtaisemmista asioista ja muutenkin enemmän sellaiseen lifestyle-tyyliin.

Nyt on siis aika siirtyä hieman henkilökohtaisempiin aiheisiin. Nimittäin parisuhteeseen. Tai oikeastaan sen puutteeseen. Olen jo pitkään etsinyt rinnalleni sopivaa kumppania, mutta sitä ei vain tunnu löytyvän. Olen sentään päässyt muutamilla treffeillä käymään, mutta niistä ei ole kehkeytynyt sen kummempaa. Jotenkin tuntuu siltä, että kun naisilla on liikaa vaihtoehtoja, niin he eivät osaa tai halua tehdä valintaa lainkaan. Ainoastaan naiset siinä 35-40v ikäluokassa alkavat laskea rimaa, kun lasten saamiseen alkaa olla viimeset hetket käsillä. Sitä nuorempia tuntuu turhalta yrittää, kun kaikilla on useita miehiä kierroksessa samaan aikaan, niin ei sellaisesta naisesta itselleen kannata kumppania ottaa. Juuri luinkin sellaisesta jutun, jossa joku nainen sanoi, että on käynyt kolmet treffit samana päivänä.

Unohda Tinder...
Unohda Tinder...

Taisi olla niitä Tinderin pyyhkäisyjä, joissa ei juuri muuta näe, kuin kasvot. Sitten muutaman chat keskustelun jälkeen sännätäänkin jo treffeille. Itse poistin Tinderin, kun siellä tuli vastaan vain kaiken maailman pintaliitäjiä tai sitten sellaisia moniongelmaisia tapauksia. Päätinkin, että liityn kunnon nettideittisivustolle ja teen ensitöikseni todella huolellisen profiilin. Täytän sinne mahdollisimman paljon tietoja itsestäni ja useita kuvia, jotta ei tule kellekään sitten yllätyksenä, että miltä oikeasti näyttää. Nimittäin juuri Tinderissä on usein juuri se paras kuva sieltä kahdeksan vuoden takaa, joka ei todellakaan vastaa enää todellisuutta.

Löytyykö deitti netistä? - saa nähdä
Löytyykö deitti netistä? - saa nähdä

Itsestään on hyvä myös kertoa paljon, jotta se kumppania etsiskelevä osapuoli saa selkeän kokonaiskuvan, että millainen henkilö on kyseessä. Toki asioista on mahdollista keskustella ja tehdä kompromisseja, mutta kovin usein lihaa syövä Kokoomusta äänestävä yksityisyrittäjä ei keksi paljon yhteisiä puheenaiheita Vasemmistoliittoa äänestävän naistutkimusta pääaineena opiskelleen biseksuaalin vegaaniin kanssa. Kuten sanottua, niin poikkeus vahvistaa säännön, mutta kun lähtöasetelmat ovat valovuoden päässä toisistaan on suhdetta hankala alkaa rakentamaan.

Päivittelen varmaankin blogiani vielä ennen joulua, niin kerron sitten, että onko ollut menestystä treffimarkkinoilla vai ei. Mutta mukavaa joulun odotusta kaikille!

Tämä blogikirjoitus ei ole kommentoitavissa.