8 Faktaa seksistä

  • Samppa_ah

Hei taas kaikki,

Ensimmäinen kirjoitukseni koski erilaisia yhdyntäasentoja ja niiden trendejä. Nyt päätin avata hieman tutkittuja faktoja seksistä. Seksistä voisi kyllä kirjoittaa lähes loputtomasti faktoja ja nippelitietoa, mutta itse päätin valita tähän nyt kahdeksan, ehkä vähemmän tiedettyä faktaa.

Omena ja kurpitsa kiihottavat sukuviettiä

Omena päivässä ei ainoastaan pidä lääkäriä loitolla, vaan se myös kiihottaa sukuviettiä etenkin naisilla. Naiset jotka syövät enemmän omenoita ovat seksuaalisesti aktiivisempia. Omenoiden mikroravintoaineet jäljittelevät estradiolia, (hormonia), joka on tärkeää seksuaaliterveydelle. Kurpitsa puolestaan kiihottaa miehen sukuviettiä samalla tavalla.

Naisten orgasmit kestävät pidempään

Miehen orgasmi kestää keskimäärin noin kuusi sekuntia, kun taas naisella orgasmi kestää keskimäärin 20 sekuntia. Naisilla jotka saavat vaginaorgasmeja, on huomattavan paljon paremmat mahdollisuudet saada useita orgasmeja putkeen.

Liukuvoiteet parantavat mahdollisuutta saada orgasmi

Useiden tutkimusten mukaan liukuvoiteiden käyttö parantaa orgasmin saamisen mahdollisuutta etenkin naisilla. Nykyään liukuvoiteita on todella helppo löytää jopa normaaleista supermarketeista. Luotettava seksikauppa on kuitenkin paras paikka liukuvoiteiden hankintaan. Näissä kaupoissa valikoima on suuri ja tuotteet varmasti sopivat kaikille.

Orgasmi voi auttaa migreeniin ja päänsärkyyn

Mikäli kärsit päänsäryistä tai migreenistä niin voit helpottaa oireita saamalla orgasmin. Monilla ihmisillä orgasmin saaminen helpottaa päänsäryn oireita merkittävästi ja migreenikohtauksista selviää nopeammin.

Lihavilla miehillä on parempi suorituskyky

Useammat tutkimukset ovat osoittaneet, että lihavat miehet kestävät urheilullisia ja lihaksikkaita miehiä pidempään sängyssä. Pulskien miesten kestokyky on keskimäärin noin seitsemän minuuttia, kun taas salilla rehkivillä ja urheilullisilla miehillä kestokyky on noin puolitoista minuuttia.

Seksi voi auttaa flunssaan

Seksillä on paljon hyviä terveysvaikutuksia. Seksi lieventää stressiä, parantaa kuntoa sekä nostaa mielialaa. Seksi voi myös parantaa immuunikykyäsi ja auttaa taistelemaan muun muassa flunssa vastaan. Jos siis tunnet, että flunssa on iskemässä, niin seksi voi hyvinkin auttaa.

Seksielämä vaikuttaa työelämään

Joidenkin tutkimusten mukaan, miehet jotka tienaavat vähemmän, kuin naiset, tai ovat heikommassa työasemassa, kärsivät eniten erektio ongelmista. Tämä johtunee siitä, että miesten itseluottamus laskee. Myös ne parit, jotka harrastavat seksiä vähintään kerran viikossa, menestyvät myös paremmin työelämässä.

Kumppanisi voi ajatella toisia ihmisiä seksin aikana

Brittiläinen seksilelu brändi LoveHoney teki tutkimuksen, jossa selvisi, että jopa puolet naisista ajattelevat toista miestä seksin aikana. Tutkimuksiin otettiin mukaan 1300 naista, joista 46 prosenttia vastasi ajattelevansa muuta, kuin kumppaniaan seksin aikana. Miehissä vastaava luku oli puolestaan 42 prosenttia. Luvut ovat melko korkeita ja tämä voi johtua siitä, että seksi ei ole tarpeeksi miellyttävää. Hyvän seksin a ja o onkin itsensä ja kumppaninsa hyväksyminen. Tästä aiheesta löydät lisätietoa täältä.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:28

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus