• Samppa_ah

Samppa bloggaa - eka kirjoitus

Hei kaikille,

Nykyään seksistä kirjoitetaan jatkuvasti ja useassa eri paikassa. Tokihan se ihmisiä kiinnostaa. Sitä ei voi kiistää. Sen vuoksi ajattelin myös kantaa oman korteni kekoon ja alkaa kirjoittamaan blogia aiheesta. Blogissani pyrin käsittelemään seksiä ilmiönä ja sen erilaisia trendejä. Blogi sisältää avointa keskustelua seksistä, joten jos olet sellainen tyyppi, jota ujostuttaa ostaa vessapaperia kaupasta, niin kannattaa lopettaa lukeminen tähän. Mikäli et ole estynyttä tyyppiä, niin jatka ihmeessä lukemista.

Seksin saralla trendit vaihtuvat, kuten muodissa konsanaan. Kyseessä ei ole aivan niin orjalliset vaihtelut, kuin muodissa, jossa aina vuodenajan mukaan vaihtuu trendit. Muutosta mitataan muutaman vuoden välein ja gallupeissa kysytään samoja asioita. Myöskin seksin kestoa ja erilaisten seksitapojen käyttöä tutkitaan. Faktaa on se, että seksiä harrastetaan harvemmin, kuin ennen. Toisaalta määrä ei korvaa laatua. Laatuun taas vaikuttaa monet asiat. Esimerkiksi seksitavat, kuten käsien käyttäminen tai muu tapa, joka tuottaa parhaita yhdyntäkokemuksia.

Ainakin yhdyntäasennot ovat monipuolistuneet ja enää seksi ei tarkoita pelkkää lähetyssaarnaajaa. Varsinkin nuoremmat kertoivat kyselyssä käyttäneen useampaa asentoa edellisessä yhdynnässään. Myös seksiasennoista keskustelu on yleisempää sekä miesten että naisten kesken. Iltalehden äskettäisen gallupin mukaan suosituin yhdyntäasento sekä miesten että naisten keskuudessa on takaapäin. Sitä mieltä oli jopa kaksi kolmasosaa kyselyyn vastanneista ja vastanneiden määrä oli noin 35 000 lukijaa.

Asentojen vaihtelu on yleistynyt
Asentojen vaihtelu on yleistynyt

Seksin trendeihin ei liity pelkästään eri asennot, vaan myöskin muut seksin muodot. Eli suuseksi ja käsiseksi ovat yhä suositumpia. Varsinkin suuseksi on kasvattanut suosiotaan jatkuvasti. Tosin vanhempien sukupolvien keskuudessa suuseksin määrä vähenee. Kenties syynä ovat pitkät suhteet tai siihen on muuten panostettu vähemmän, kuin aikaisemmin.

Käsiseksiin liittyy sama kaava eli se on yhä yleisempää, mutta se myös vähenee mitä vanhempia sukupolvia haastatellaan. Lasku ei tosin ole yhtä jyrkkää, kuin suuseksissä. Joka tapauksessa selvää on, että seksitavat ovat monipuolistuneet ja erilaiset asennot yleistyneet. Myös seksikaupat ovat siirtyneet ostoskeskuksiin niiden kokonaan teipattujen ikkunoiden takaa. Tämä siirtyminen tuo erilaiset seksitavat lähemmäksi tavallista kulkijaa. Toki myös netin seksikaupat ovat parantaneet valikoimiaan ja kauppoja on tullutkin paljon lisää.

Mitä tulee varsinaisiin trendeihin, niin ne toki vaihtelevat myös. Esimerkiksi Hollywood on ollut yksi suunnannäyttäjä elokuvillaan. Toki myös muotimaailma on ollut osallisena trendeihin. Aikoinaan ei vartalon karvoitusta pidetty omituisena ja varsinkin intiimialueiden karvoituksen annettiin olla luonnontilassa. Sitten hieman alettiin trimmaamaan ja nykyään trendinä usein onkin ajaa kaikki karvoitus pois tai jättää vain pieni kaistale. Toinen trendi lähti Fifty Shades of Grey-kirjoihin perustuvista elokuvista, jotka toivat BDSM-seksin suuren yleisön ihmeteltäväksi. Moni ottikin siitä vaikutteita omaan makuuhuoneeseensa.

Myöskin tabuna pidetty anaaliseksi on alkanut yleistyä. Faktahan on, että sitä on harrastettu aina. On löydetty tuhansia vuosia vanhoja veistoksia, jotka kuvaavat anaaliyhdyntää ja erinäisissä vanhoissa kirjoituksissa asiasta mainitaan myös, kuten legendaarisessa Kama Sutrassa ja kyseinen tapa oli myös muinaisten kreikkalaisten suosiossa. Nyt se alkaa saada jälleen julkisuutta ja tekipä Iltalehtikin aiheesta jutun, jossa annettiin vinkkejä kyseisen aktiviteetin harrastamiseen.

Anaaliyhdyntä yleistyy jatkuvasti
Anaaliyhdyntä yleistyy jatkuvasti

Mitä vielä tulee trendeihin, niin esimerkiksi tässä artikkelissa oli veikkailtu tulevan vuoden trendejä. Eli sieltä katselemaan, että mitä ennustetaan ja vuoden lopulla sitten nähdään, että kuinka ennustukset toteutuivat tai vaihtoehtoisesti eivät toteutuneet.

1 kommentti

kallesimo

12.3.2018 19:41

Terve Samppa,
Tsekkaa nämä linkit. Ne saattavat kiinnostaa sinua
https://www.kinpou.co.jp/cgi-bin/blog_kura/diarypro/diary-tb.cgi/206
http://choenji.net/cgi/diarypro/diary-tb.cgi/60
http://blog.kisoji.com/NaoBlog/tb.do?newsid=a245475cbf
http://www.mcpbb.com/blog/mt-tb-funet.cgi/2699

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus