Tietoturva

Tietoturva -blogi käsittelee, miksi ja miten laitteesi tulee suojata viruksia vastaan. Android-, iPhone-, PC ja Mac-laitteiden turvaaminen on nykyään helppoa, halpaa ja samalla maksulla suojaat kaikki laitteesi.

Jääkiekon MM 2018 tietokoneella tai mobiilissa

Mistä näkee Jääkiekon MM kisat netissä, kun MTV Katsomo siirsi ne maksulliselle C Morelle?

Latvia - Suomi 1 - 8, Sebastian Aho
Latvia - Suomi 1 - 8, Sebastian Aho

Tämä kysymys pyörii tuhansien mielessä tällä hetkellä. Voin päätellä sen siitä, että jopa Olympia jääkiekko postaukseni saa satoja kävijöitä.

Yksinkertainen ratkaisu on Virtual Private Network eli VPN

Jääkiekon MM 2018 lähetykset näet ilmaiseksi netistä VPN-yhteyden avulla. Edellisen linkin takaa avautuva artikkeli kertoo kaiken, mitä sinun tulee tästä aiheesta tietää.

- Toimii Androidilla

- Toimii iPhonella

- Toimii Windowsilla

- Toimii Macillä

Tästä syystä en käsitettele aihetta tämän tarkemmin. Tuon artikkelin kirjoittajat tietävät 100% varmasti, mistä puhuvat ja löydät sivulta linkit laillisiin livelähetyksiin. Vieläpä joka ikiseen peliin, et siis ainoastaan Leijonien peleihin.


F1 jälkilähetykset 2018 - Formulat ilmaiseksi jälkikäteen

Itse hämmästelin ja kummastelin, mistä voin katso 2018 F1 jälkilähetykset netistä. Vastauksen löytäminen ei ollut helppoa, mutta onneksi se viimein löytyi.

Tällä Formula 1 lähetykset sivulla ilmoitettaan myös mistä voi katso F1 jälkilähetykset ilmaiseksi VPN-yhteyden avulla.

Formula 1 jälkilähetykset 2018
Formula 1 jälkilähetykset 2018

Myös sijainti, minne pitää yhdistää, että videot näkyvät löytyvät sivulta.

Itsekin käytän heidän suosittelemaa PrivateVPN palvelua ja kaikki näkyy erinomaisesti. Heidän mukaan myös NordVPN on erinomainen vaihtoehto.

Voit siis katsoa Formulat ilmaiseksi suorina lähetyksinnä, mutta jos missaat suoran lähetyksen myös jälkilähetykset ovat saatavilla netissä.


Näin näet NHL pelit ilmaiseksi netissä suorana lähetyksenä!

Tässä artikkelissa kerron, miten voit katso NHL pelit ilmmaiseksi netissä! Lue loppuun saakka!

KATSO NHL PELIT ILMAISEKSI NETISTÄ
KATSO NHL PELIT ILMAISEKSI NETISTÄ

Tällä hetkellä NHL:ssä on käynnissä pudotuspelit, jossa on mukana runsaasti suomalaisväriä. Nämä ottelut tulevat suomessa maksulliselta Viaplay kanavalta, mutta tiesitkö, että voit katsoa NHL pelit myös ihan ilmaiseksi?

Muutamat televisiokanavat, näyttävät NHL pudotuspelit ilmaiseksi nettisivujensa kautta. Nämä ilmaiset NHL live streamit ovat kuitenkin maakohtaisia, eli suomalaiset eivät pääse niihin käsiksi ihan niin yksinkertaisesti.

Maakohtaisen kierron estoon on kuitenkin olemassa keino, joka on nimeltään VPN. Seuraavassa ohjeet siihen, kuinka näet NHL pelit netissä VPN-yhteyden avulla.

1. Avaa VPN-ohjelma
2. Yhdistä VPN sen maan sijaintiin, josta lähetys tulee
3. Avaa tv-kanavan verkkosivusto
4. Nauti NHL live ottelusta erinomaisella kuvanlaadulla

Lue tarkemmat ohjeet VPN SUOMEN NHL -sivulta.

Mikäli sinulla ei vielä ole VPN-ohjelmistoa, voit hankkia sen samalla edellisen linkin takaa. Samaiselta sivulta löydät myös tarkat tiedot ja linkit siihen, mistä näet NHL pelit ilmaiseksi VPN-yhteyden avulla.


Näin näet formulat suorana netistä - ilmaiseksi!

Formulakausi alkaa taas ja ensimmäinen osakilpailu ajetaan 23. maaliskuuta Australiassa.

Formula 1 osakilpailut suorana netistä - Ilmaiseksi!
Formula 1 osakilpailut suorana netistä - Ilmaiseksi!

Suomessa formulat näkyvät ainoastaan maksukanavilta, josta saa tällä hetkellä maksaa noin 25 euroa kuukaudessa.

Sinun ei kuitenkaan tarvitse maksaa tätä summaa vaan voit katso Formulat netissä ilmaiseksi.

HUOM! Kaikki osakilpailut näkyvät ilmaiseksi ja HD-kuvanlaadulla!

Ulkomailla asuville tai lomaileville pelkkä suomen Formula 1 kanavapaketin ostaminen ei kuitenkaan riitä, sillä kaikki sisältö on katsottavissa ainoastaan suomessa. Formulat eivät siis näy netistä ulkomailla, vaikka kyseisen kanavapaketin omistaisitkin.

Mikäli haluat katsoa Formulat netistä tilaamasi kanavapaketin kautta esimerkiksi lomareissulla ollessasi, niin sinun tulee hankkia itsellesi nopea ja turvallinen VPN-yhteys. VPN-yhteyden kautta voit muodostaa nettiyhteytesi kulkemaan suomessa sijaitsevan palvelimen kautta, jolloin näet Formulat netistä ostamaltasi kanavapaketilta, kiertämällä tämän maakohtaisen eston.

Formulat netistä ilmaiseksi ulkomaisilta televisiokanavilta

Mikäli sinulla ei ole kanavapakettia tai et halua maksaa siitä, niin voit katsoa formulat netistä ilmaiseksi. Tämä vaatii laadukkaan VPN-yhteyden, jossa sijainteja on riittävästi. Ilmaiseksi formulat voit katsoa tämän artikkelin ohjeiden mukaan.


Katso Olympialaisten jääkiekko matsit ilmaiseksi netissä

Näin voit katsoa kaikki 2018 PyeongChangin talviolympialaisten jääkiekko ottelut ilmaiseksi netissä!

Katso Olympialaisten jääkiekko ottelut ilmaiseksi VPN-yhteyden avulla!
Katso Olympialaisten jääkiekko ottelut ilmaiseksi VPN-yhteyden avulla!

Katso myös: Ohjeet Jääkiekon MM 2018 kisojen katsomiseen netistä.

Toimi näin!

1. Osta tai avaa VPN-ohjelmisto

2. Yhdistä Australian sijainnista

3. Siirry Seven.com.au sivustolle

4. Valitse Live ottelu, minkä haluat katsoa

Jos sinulla ei vielä ole VPN-yhteyttä, voit ostaa sen alennuksella täältä tai lukea VPN-arvostelut VPN-SUOMI.fi sivustolta.

NordVPN ja Freedome VPN-ohjelmistot on testattu ja ne toimivat Seven.com.au sivuston kanssa.

Mukavia katseluhetikiä! Huudetaan yhdessä Leijonat voittoon!


Parhaat ilmaisohjelmat 2017

Tässä on vuoden 2017 parhaat ilmaisohjelmat

Mobiililaitteille on tarjolla satojatuhansia sovelluksia täysin ilmaiseksi, mutta miten on nykyään tietokoneohjelmien osalta? Jatka lukemista ja tulet lataamaan ainakin nämä ilmaisohjelmat!

Ohjelmistoja on tarjolla niin ilmaiseksi niin hyötykäyttöön kuin hauskanpitoonkin.

Parhaat ilmaisohjelmat 2017
Parhaat ilmaisohjelmat 2017

Esittelemme nyt vuoden 2017 parhaat ilmaisohjelmat!

Tietoturvallisuus

Tietoturvallisuus on noussut erittäin kuumaksi puheenaiheeksi varsinkin, kun tietoturva ongelmia tullut vastaan niin Ruotsin valtiolle kuin sydämentahdistimien käyttäjillekin. On huomattava, että myös monet meistä ovat saattaneet tulla huomaamattaankin huijatuiksi, kuten Translate.com palvelun käyttäjät. Virusturva tulee siis olla kunnossa ja parhaat sovellukset löydätkin helposti. Valitse ilmainen virustorjunta täältä (tämä kannattaa tehdä jo ennen muiden ohjelmistojen latausta, just in case - you know).

Ilmaisohjelmat työskentelyyn

Suomalaisista jopa yli 70 prosenttia käyttää työntekoon tietokonetta. Myös ilmaisille ohjelmistoille on siis huimasti kysyntää. Tiesitkö esimerkiksi, että Microsoft Exceliä vastaavan tekstinkäsittelyohjelmiston voit saada täysin ilmaiseksi? WPS Office Free – toimii kuten Word ja on täysin ilmainen.

Kuvankäsittelyyn tarvitset tietysti myös hyvän ohjelmiston ja Photo Shopin ollessa liian kallis ja hankala käyttää, on ilmainen ohjelmisto valintasi. Valitse GIMP, joka toimii Mac, Microsoft ja Linux tietokoneilla.

Useat sähköpostiosoitteet saattavat tuottaa päänvaivaa, mutta voit ratkaista tämänkin ongelman… Milläs muullakaan kuin ilmaisohjelmalla. Toimiva ilmaisohjelma usean email -tilin hallintaan on eM Client (toimii ainoastaan Windows -tietokoneilla).

LastPass on yksi parhaimmista ja luotetuimmista salasanalompakoista, joita on olemassa. Ohjelmisto toimii tiettyyn pisteeseen asti täysin ilmaiseksi ja pitää kaikki salasanasi ja käyttäjätunnuksesi visusti salatussa pilvessä. Salasanapankin suojaus on niin kovatasoinen, että salasanasi ovat paremmassa turvassa kuin koskaan aikaisemmin.

Täysin ilmaista toimivaa ohjelmistoa projektinhallintaan yrittäjille ei ole olemassa, mutta parhaat, joista saat ilmaisversion löydät osoitteesta Projektinhallinta.info.

Nämä ilmaisohjelmat pelastavat työpäiväsi takuulla.

Ilmaisohjelmat vapaa-aikaan

Yksi vuoden 2017 suosituimmista ohjelmistoista maailmalla on Last.fm, joka toimii näppärästi musiikin kuunteluun. Saat suosituksia ja listat muokkautuvat näppärästi musiikkimakusi mukaisiksi itsestään. Hauskinta on, että sovellus löytää sinulle uusia suosikkikappaleita päivittäin.

Hauskojen kuvien tekemiseen on tullut huikea verkkosovellus Ostagram, joka tekee kuvistasi taidetta. Ohjelmisto yhdistää kaksikuvaa Googlen algoritmin avulla ja lopputukokset ovat upeita.

E-kirjat ovat tulleet jäädäkseen ja niiden lukemiseen löytyy kymmeniä ilmaisia vaihtoehtoja. Näistä kuitenkin suosittelen ilmaista Amazonin ilmaista Kindleä, joka tukee lähes kaikkia e-kirjaformaatteja.

Toivottavasti näistä ilmaisohjelmat olivat mieleisiä. Voit myös suositella parhaat ilmaisohjelmat 2017 listalle omia suosikkejasi kommentilla!


Katso Shark Tank Australia ilmaiseksi netissä

Shark Tank Australia
Shark Tank Australia

Shark Tank Australia eli Leijonan Luola Australian kolmas tuotantokausi on nyt alkanut ja Suomessa ei ole edes esimmäistäkään kautta taidettu vielä näyttää. Tämä on yksi syy miksi Shark Tank jaksot halutaan katsoa netistä.

Australiassa sijoitetaan suuria summia ja yrittäjien taso vaikuttaa erittäin korkealta. Jo toisen tuotantokauden ensimmäiseen ideaan sijoitettiin miljoonia. Sarja on erittäin viihdyttävä ja englannin aksenttikin miellyttävämpi, kuin esimerkiksi brittiversiossa.

Näin katsot Shark Tank Australia jaksot ilmaiseksi netissä

Tarvitset VPN-ohjelmiston, joka tukee Australian sijaintia. Valitse VPN-ohjelmisto täältä. Saat linkin takaa esimerkiksi F-Secure Total paketin 30 päiväksi ilmaiseksi käyttöön. Jos haluat myös pääsyn USA:n Netflixiin, niin kannattaa valita NordVPN

Toimi näin:

1. Muodosta VPN-yhteys Australian sijainnilla.

2. Katso jaksot suoraan Shark Tank Australia viralliselta sivustolta (Ten Play).

* Huomaa, että linkin takaa löytyvät videot eivät toimi, jos et ole vaihtanut virtuaalista sijaintiasi Australiaan!


Katso Mayweather vs. McGregor ottelu netissä turvallisesti

Mayweather vs. McGregor nyrkkeily ottelu on eniten koskaan julkisuutta saanut ottelu jo nyt, vaikka ottelu käydään vasta 26.8.2017, missäpäs muuallakaan kuin Las Vegasissa.

Megaottelu Mayweather vs. McGregor 26.7.2017
Megaottelu Mayweather vs. McGregor 26.7.2017

Faktoja:

- Ottelupaikkana toimii T-Mobile Arena

- Ottelijoiden painoraja on 69.9kg

- Ottelu käydään 10 unssin (28,3 gramman) nyrkkeilyhanskoilla

- Floyd Mayweather on voittanut kaikki 49 ottelua urallaan

- Floyd Mayweatherista voi tulla ensimmäinen 50 voittoa 0 häviötä saavuttanut nyrkkeilijä koskaan

- Conor McGregor voi saavuttaa voitollaan maailman suurimman urheilutähden tittelin

- Conor McGregor tunnetaan paremmin UFC:sta

- Conor McGregor ei ole koskaan otellut ammattinyrkkeilyssä aikaisemmin

- Conor McGregorilla on 21 voittoa ja 3 tappiota vapaaotellussa

- Kyseessä on maailman suosituin nyrkkeilyottelu ikinä

Conor McGregor ja Floyd Mayweather tiedot
Conor McGregor ja Floyd Mayweather tiedot

Toimi näin suojataksesi yksityisyytesi katsoessasi Mayweather vs. McGregor ottelun netissä:

1. Avaa tai osta VPN.

2. Valitse virtuaaliseksi sijainniksesi esimerkiksi Kanada, missä ottelu todennäköisesti näytetään ilmaiseksi.

3. Etsi ilmainen tai maksullinen streami netistä ja katso

TV-lähetys suomessa

Viaplay näyttää ottelun pay per view -katseluna hintaan 59,90 €

Muista myös suojata tietokoneesi, parhaat virustorjuntaohjelmistot löydät täältä.

Otteluennakko

MTV:n mukaan Euroopan mestari Amin Asikaisella on ottelun lopputuloksesta vain yksi mielipide…

Amin sanoo, että kysymys on vain siitä, kuinka nopeasti Mayweather tiputtaa McGregorin.

Tämä saattaa pitää erittäin hyvin myös paikkaansa, sillä nyrkkeilyn supertähti Floyd ei ole ikinä hävinnyt nyrkkeilyottelua, kun taas Conor ei ole koskaan edes nyrkkeillyt ammattilaistasolla.

Kuitenkin, jos ottelussa nähdään yllätys, niin uusi supertähti on syntynyt. Ottelusta on siis tulossa kuitenkin mielenkiintoinen ja jo nyt alkufiilistelyt käyvät erittäin kuumina. Matsista puhutaan jokaisessa mediassa ja se on nyt jo saanut julkisuutta enemmän kuin useat maailmanmestaruusottelut tällä tasolla.

Fuck You puvuntakki :D
Fuck You puvuntakki :D

Kuittailu on mennyt alkufiilistelyissä jo aika rajuksi :D


Katso elokuvat netissä VPN-ohjelmiston avulla

NetFlix, Popcorn Time ja monet muut palvelut tarjovat paremman valikoiman muualle kuin Suomeen

Suomessa esimerkiksi NetFlixin valikoima on erittäin rajallinen, vaikka ohjelmistoon lisätäänkin jatkuvasti uusia elokuvia.

Esimerkiksi Jenkeissä tilanne on toinen. USA:n NetFlix valikoimasta löytyy uutuudet jopa vuosia ennen niiden Suomeen tulemista. Sama koskee myös TV-sarjoja, joiden Suomen ensi-iltaa saadaan odottaa useita kuukausia ja joskus sarjat tulevat jopa vuoden viiveellä. Tämä tarkoittaa vaan sitä, että katselija työnnetään ehdoin tahdoin netin puolelle katsomaan ohjelmat, usein laittomasti.

VPN-ohjelmisto mahdollistaa maakohtaisen sisällön katsomisen laillisesti

Kyllä tämä on totta. VPN avaa sinulle aivan uuden maailman. F-Secure valitettavasti hävisi taistelun Netflixiä vastaan, joten sillä USA:n ohjelmakattaus ei enää ole tarjolla. Tähän voidaan suositella NordVPN-yhteyttä.

Sama homma toimii myös ulkomailla asuville, jotka haluavat katsella Ruudun tai Yle Arenan ohjelmia, jotka on estetty ulkomailta.

Ohjelmiston avulla voit siis muuttaa napin painalluksella virtuaalisijaintisi. Kukaan ei pysty jäljittämään käytätkö tietokonetta ulkomailta vai suomesta. Kaikki, jotka haluavat saada sijaintisi selville, saavat selville ainoastaan valitsemasi sijainnin.

Miksi F-Secure sitten on paras? Tähän on helppo selitys: Freedome VPN on yksinkertaisesti kaikista nopein, mahdollistaen täyden HD-laadun streemaamisen. Tähän evät esimerkiksi HideMyAss tai muut proxyt pysty. Sama koskee tietysti myös ilmaisia VPN-yhteyksiä, jotka takkuilevat pahasti. **Päivitys** F-Secure Freedome VPN ei toimi enää Netflixin kanssa, NordVPN toimii.

Valitse käyttöösi paras virustorjunta, jotta haittaohjelmat ei pääse yllättämään streemaussivustoilla.

Katso elokuvat netissä sujuvasti NordVPN-yhteyden avulla!


Tietokoneen suojaaminen viruksilta

Windows on erittäin altis viruksille, jos sitä ei ole suojattu oikein. Hakkereille ei ole työ eikä mikään enää nykyään päästä käsiksi yksityishenkilön koneeseen ja yksityistietoihin. Yksittäisiä iskuja tehdään kuitenkin harvoin, koska se on työlästä siitä saatavaan hyötyyn nähden. Kuitenkin voit joutua yleisemmän viruksen uhriksi jo pelkästään netissä surfaamalla ja klikkaamalla väärää painiketta.

Mac koneet eivät ole näin alttiita viruksille, mutta sitten taas iPhonet ja Android puhelimet ovat. Harmillisinta on, että nykyään eniten tärkeää tietoa me kannamme mukana puhelimissamme, joista se on helposti hakkereiden saatavilla sovellusten kautta. Usein annat liikaa oikeuksia sovelluksille ja näin annat käytännössä luvan tietojesi tarkasteluun ja käyttämiseen.

Hyvä virustorjuntaohjelmisto suojaa kuitenkin puhelimesi, tablettisi ja tietokoneesi samaan hintaan.

Internetin vaaroilta kannattaa suojautua

Niin ihana kuin internet onkin, löytyy sieltä myös paljon uhkia. Haittaohjelmia sisältäville sivuille siirtymisestä ei varoita kukaan, jos oikea ohjelmisto ei ole niistä kertomassa. Myös oma ip-osoitteesi on kaikkien nähtävillä ja toimintaasi verkossa on helppo seurata.

Internet-suojaus kertoo sinulle haitallisista sivustoista ja jos silti päätät mennä sivustolle, se turvaa liikkeesi sielläkin. Jos kuitenkin satut silti vahingossa lataamaan viruksen koneellesi, ilmoittaa erinomainen virustorjuntaohjelmisto tästä sinulle välittömästi ja poistaa viruksen.

Helppoa ja turvallista.

Ajan tasalla oleva virustorjuntaohjelmisto turvaa koneesi

Vanhentunut tai ilmainen virustorjunta ei tietenkään ole paras ratkaisu. Päivitetty virustorjunta puolestaan tunnistaa yli 99,9% internetin viruksista ja ilmoittaa niistä ja vieläpä poistaa ne koneeltasi napin painalluksella.

Halvin ei aina ole paras, mutta virustorjunnasta puhuttaessa lähes halvin kuitenkin sattuu olemaan se paras vaihtoehto. Voit lukea lisää virustorjunnan hyödyistä ja tarkastaa viimeisimmät tarjoukset Virustorjunta sivustolta, josta löydät myös tämän hetken parhaan palveluntarjoajan ja saat alennusta ohjelmistosta.

Edullinen ja toimiva virustorjunta

Suosittelen katsomaan Virustorjunta sivustolta suosituksen kaikilla laitteilla toimivasta ohjelmistosta, jota voit käyttää samalla maksulla jopa seitsemällä laitteella. Parasta ohjelmistossa on se, että saat VPN-ohjelmiston, virusturvan, internet-suojauksen ja paljon muuta samalla edullisella vuosimaksulla.

Kaikki tilauksen mukana tulevat ohjelmistot toimivat niin Windows, Mac, Android kuin iPhone ja iPad laitteillakin.

Kyseisen sivuston kautta saat vielä 25% lisäalennuksen, kun ostat virustorjuntaohjelmiston, sen linkkien kautta. Kannattaa hyödyntää tarjous ja aloittaa turvallisempi tietokoneen käyttäminen jo tänään.