Partahöylät, ladyshaverit ja paistinlasta

  • Makero

Partahöylien ja ladyshaverien terät "tylsyvät" nopeasti. Moni heittää ne roskiin ennen aikojaan. Usein kyse ei ole varsinaisesta tylsymisestä, vaan terien väliin kertyneistä karvoista ja muusta kuonasta. Markkinoilta löytyy kaupallisia partaterän teroittimia. Jos käytössäsi ei ole virallista teroitinta, voit teroittaa terät silikonisella paistinlastalla.

Teroittaminen:

1. Aja parta tai muut karvat normaaliin tapaan.

2. Hae keittiöstä silikoninen paistinlasta.

3. Töräytä partavaahtoa paistinlastalle.

4. Paina terä kevyesti paistinlastan pintaa vasten ja liu´uta sitä toiseen suuntaan kuin karvoja ajaessa. Toista viisi kertaa.

5. Huuhtele partahöylä ja paistinlasta lämpimällä vedellä.

Muista palauttaa paistinlasta keittiöön!

Vaihtoehtoiset välineet

Jos sinulla ei ole silikonista paistinlastaa, voit kokeilla teroittamista myös muilla samasta materiaalista valmistetuilla keittiövälineillä, kuten vaikkapa taikinannuolijalla.

Miksi?

Partahöylien ja ladyshaverien terät ovat tunnetusti kalliita. Teroittamalla säästät rahaa ja ympäristöä. Samalla saat myös tarkemman parranajon, sillä terien välit ovat puhtaat. Voit käyttää samaa terää jopa yli sata kertaa.

Omat kokemukset

Itse olen ajellut samalla terällä jo yli kaksi vuotta. Terä on ollut jopa kestävämpi kuin höylän varren ja terän kiinnitysklipsi, jonka olen korjannut liimalla jo kaksi kertaa.

Kirjoitettaessa soi Of Monsters And Men: Little Talks

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:33

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus