Kulut kuriin ja matkalle

  • miklai

Olen pitkään haaveillut Hong Kongissa käymisestä. Se on kaikkien mukaan ihan älytön paikka. Kallis kuin mikä, mutta ihan älytöntä kuinka paljon ihmisiä sinne pienelle saarelle mahtuu. Ja englannilla pärjää myös, toisin kuin monessa muussa paikassa Aasiassa.

Siihen asti kun lähden mega-matkalle ympäri maailman aion pitää budjetin kurissa. Ei liikaa bilettämistä, omat eväät mukaan töihin. Viinaa ei muutenkaan minulla paljoa mene, niin siinä säästyy pitkät pennit. En aio kokonaan lopettaa elämistä, mutta säästöliekillä mennään.

Jos matkustan, niin matkustan kotimaassa. Jos Suomi kelpaa George Clooneylle, niin kyllä se minullekin kelpaa. Olen ihan ruvennut miettimään, että Suomihan on itse asiassa ihan mahtava paikka. Turun saaristossa voisi käydä, ja miksei Lapissa. Jos tänne kerran kaikki julkkikset haluavat tulla, niin kait se pitää käydä katsomassa minkä takia ne tänne tulevat.

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus