Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on toimisto.

Hienoimmat nollakulmasta tehdyt maalit

KYSYMYS: Laitapa Dumari järjestykseen jääkiekon hienoimmat nollakulmasta tehdyt maalit?

VASTAUS: Loistavalla kysymyksellä Tuomaria pommitetaan jälleen kerran. Todelliset mestarit ja taitoniekat tulevat lätkän puolelta esiin, kun maalia yritetään tehdä maalin takaa nollakulmasta. Maalin takana toimistossa pelaaja saa parhaimmillaan pelin lähes pysähtymään ja aikaa tuntuu taitoniekoilla olevan enemmän kuin pelin keskiössä. Yksinkertaisesti maalin takana on hyvä olla, kuten huomaatte Tuomarin TOP5-listasta.

5. Ilari Filppula, TPS

Ilari Filppula päättää kokeilla perus Gretzky-kikkaa viimeisillä sekunneilla. Peli on jo ratkennut TPS:n hyväksi ja viidellä kolmea vastaan ylivoima tuo tilaa kentälle. Filppula heittää hienosti kiekon vastustajan puolustajan luistimen kautta verkonperukoille. Onhan tässä roppakaupalla onnea, mutta vain pelimiehet yrittävät tälläistä.

4. Pierre Turgeon, Kanada

Pierre Turgeon kuului oman aikansa taitavimpiin pelaajiin NHL:ssä. Pitkän ja näyttävän uran aikana Turgeon ehti heittää nollakulmasta lähes toistakymmentä maalia. Veskareiden kauhun parhaat maalin takaa maalit, olkaa hyvät! Kuten videosta huomaatte, Turgeon osaa hommansa, eikä maalit ole sattumaa.

3. Doug Gilmour, Toronto Maple leafs

Doug “Doggy” Gilmour oli todellinen toimiston mestari, joka osasi käyttää maalintakana parkkeerausta parhaiten. Gilmour oli loistava pelinrakentaja ja lättysyöttöjen mestari. Tällä kertaa mestarin lavasta ei lähtenyt syöttö, vaan huikea pyörähdys ja yksi NHL-historian hienoimmista jatkoaikamaaleista. Pyörähdyksen arvoa nostaa vielä se, että Gilmour pelasi koko uransa suoralapaisella mailalla.

2. Oskar Milton, Almtuna J20

17-vuotias Oskar Milton heittää huiman osuman maalin takaa 20-vuotiaiden matsissa Nackaa vastaan. Milton pysäyttää pelin maalin takana ja ottaa kiekon lavan päälle. Pikku heitto veskarin selän kautta ja kaikkien ihmetykseksi kiekkoa saadaan kaivaa verkon perukoilta. Linus Omark yritti vastaavaa kikkaa tämän vuoden KHL:n pudotuspeleissä Minskiä vastaan, mutta huonommalla tuloksella.

1. Mikael Granlund, Leijonat

Mikael “Kulta-Mikke” Granlund, mies joka toi ilmaveivin koko kansan tietoisuuteen, ja mihin paikkaan veivinsä iskikin. MM-välieräottelu Venäjää vastaan ja 1–0-maali, joka sai Leijonat lentoon, aina kultamitalliin saakka. Ei Miken ilmaveivi ollut ensimmäinen maalilmassa, mutta sen arvo on uskomaton. Maalista tehtiin jopa postimerkki, ja Mertarannan legendaariset sanat; “taivas varjele, mitä sieltä tulee, sieltä tulee maali” muistaa jokainen Leijona-diggari lopun elämää.

Seuraa Tuomaria myös Facebookissa ja Twitterissä @casinosportsbar