Verkkokauppojen eri toimitusmahdollisuudet

  • Verkkokauppias

Tulen käymään blogissani läpi verkkokauppoihin liittyviä asioita ja tulen sivuamaan joissain teksteissä myös omien verkkokauppojen kautta opittuja uusia tietoja, jotka voivat auttaa muitankin verkkokauppiaita :) Toivon että blogini avulla muut suomalaiset kauppiaat saavat apuja kilpailuun suuria verkkokauppoja vastaan!

Verkkokauppojen käyttö on arkipäiväistynyt kahdenkymmenen vuoden aikana hurjasti. 90-luvulla postimyynti kuvastoineen oli vielä tavallinen asia ja uusia paperisia kuvastoja selattiin ahkerasti, mutta viimeistään 2010-luvulla kaupat ovat ottaneet digiloikan toiminnassaan. Monella kaupalla, niin pienellä kivijalkamyymälällä kuin isolla kansainvälisellä kauppajätillä, on olemassa verkkokauppa, josta asiakas voi tilata suosikkituotteensa jopa aina kotiovelle asti. Millaisia eri toimitusvaihtoehtoja verkkokaupoilla on olemassa? Lue lisää aiheesta tästä artikkelista.

Kotiinkuljetus - toimitustapojen ykkönen?

Kotiinkuljetus on kiistatta yksi verkkokauppojen
asiakkaiden lempitavoista saada tuote itselleen. Kotiinkuljetus on helppo: etsi tuote verkkokaupasta, klikkaa se ostoskoriin, maksa ja anna osoitetietosi ja pian saat jo tuotteen itsellesi suoraan kotiovelle. Kotiinkuljetuksessa voi usein myös valita haluamansa kuljetusyrityksen muutamasta eri vaihtoehdosta. Kotiinkuljetuksia on saatavilla nykyään pitkin päivää, aina varhaisesta aamusta ilta-aikoihin. Tämä on kätevää niille verkkokauppojen shoppailijoille, jotka eivät välttämättä tee toimistoaikoina töitä, vaan tekevät esimerkiksi vuorotyötä eri aikoina.

Jotkut verkkokaupat tarjoavat jopa saman päivän kuriirikuljetuksia. Se tarkoittaa sitä, että saat tuotteen itsellesi jo samana päivänä. Usein tällainen kuljetus maksaa huomattavasti enemmän kuin tavallinen kotiinkuljetus. Korvaus ei kuitenkaan ole iso siihen nähden, jos tuotetta tai tavaraa tarvitsee heti samana päivänä.

Postipaketti lähimpään postitoimipaikkaan

Varmaan yleisin tapa saada paketti verkkokaupasta käsiinsä on pyytää toimitus itseä lähimpään postitoimipaikkaan. Tämä tarkoittaa sitä, että asiakkaan tilaama paketti lähetetään esimerkiksi lähimpään Postin toimipisteeseen. Lähimmät toimipisteet eivät nykyään ole pelkkiä Postin liikkeitä, vaan myös esimerkiksi huoltoasemilla, R-Kioskeilla ja ruokakauppojen sisällä on Postin toimipisteitä. Usein postipaketin toimitus postitoimipaikkaan on ilmaista, sillä ilmainen kuljetus on hyvä kilpailuetu verkkokaupalle.

Pakettiautomaatti on kätevä kaikkina vuorokaudenaikoina

Yksi moderneimpia innovaatioita verkkokauppojen toimitusten maailmassa on Smartpost-automaatti eli pakettiautomaatti. Pakettiautomaatin idea on se, että kun pakettisi on kuljetettu automaatille, saat siitä ilmoituksen esimerkiksi tekstiviestinä, ja voit noutaa pakettisi automaatista koska tahansa. Automaatista nouto ei vaadi kontaktia postihenkilökunnan kanssa, ainoastaan pakettiautomaattiin näpyteltävän koodin, joten automaatteja löytyy monista eri yleisistä paikoista. Esimerkiksi kaupoissa, jotka ovat auki 24/7 aukioloajoin, on usein pakettiautomaatti. Näin verkkokaupasta tilannut asiakas voi noutaa pakettinsa helposti ihan koska tahansa. Automaatteja on sijoitettu myös kauppakeskuksiin, taloyhtiöiden tiloihin, toimistorakennuksiin ja parkkihalleihin.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:27

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus