ESTA ja viisumivapausohjelma

  • AbramLingga

ESTA matkustuslupa (Electronic System for Travel Authorization) on ainutlaatuinen verkkopalvelu, jonka avulla Yhdysvaltojen viranomaiset voivat esiseuloa kaikki suomesta matkustavat henkilöt ilman tarvetta tavalliselle viisumille. Aiemmin kaikki Suomen kansalaiset tarvitsivat Yhdysvaltojen suurlähetystöstä anottavaa viisumia matkustaakseen Yhdysvaltoihin. ESTA matkustusluvan kanssa tämä ei enää ole välttämätöntä. Suomen liityttyä Visa Waiver Country (VWP) maaksi, Suomen kansalaisten on mahdollista hakea ESTA matkustuslupaa verkossa enintään 90 päivän mittaista liike- turismi- tai sairaudenhoitomatkaa varten. Hakemus on melko yksinkertainen ja käsittelyprosessi on tehokas. Sinun tarvitsee vain antaa tarvittavat tiedot ja klikata lähetysnappia. ESTA-matkustuslupasi lähetetään sähköpostina 72 tunnin kuluessa.

Miksi Suomi Kuuluu Visa Waiver - Ohjelmaan?
Suomi on hyvän maineen omaava ja vakavarainen maa. Maalla on hyvät suhteet Yhdysvaltoihin, ja Visa Waiver – ohjelmaan hyväksyminen on todiste siitä. ESTA-järjestelmä on luotu varmistamaan matkustajien tasaisesti kasvava määrä maiden välillä. ESTA-teknologia helpottaa liikematkustajien ja turistien matkustamista ja hyödyttää molempien maiden talouksia.

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus