Yhdysvaltain matkatiedot suomalaisille

  • AbramLingga

Kuinka hakea ESTA Visa -tapahtumaa
ESTA-viisumilomake on saatavana verkossa. Käynnistä verkkolomake ja noudata huolellisesti ohjeita ja tarkista kaikki tiedot kirjoitusvirheiden varalta. Voit hakea henkilökohtaisesti, ja voit hakea muita matkustajia, jos sinulla on heidän suostumuksensa ja oikeat tiedot saatavilla. Muista kirjoittaa hakemuksen vahvistusnumero muistiin, jos hakemuksesi käsittely on viivästynyt.

Kaikkien ESTA-sopimusten hyväksyminen voi kestää jopa 72 tuntia, kuten Yhdysvaltain hallitus totesi joulukuussa 2018. Voit myös tulostaa asiakirjan ja tuoda sen mukanasi matkallesi todistaaksesi, että olet hakenut ja saanut voimassa olevan valtuutusnumeron. Tiedot kerätään kuitenkin sähköisesti, ja lentoyhtiöt samoin kuin Yhdysvaltojen saapumissataman CBP-virkamies pystyvät vahvistamaan, onko sinulla voimassa oleva ESTA-viisumi vai ei.

ESTA-viisumit ovat pakollisia kaikille matkustajille, jotka saapuvat sekä meri- että ilmateitse, ja niitä vaaditaan matkoille matkoille, kauttakulkulle, lääketieteellisille vierailuille, lyhyille opintomatkoille tai liikematkoille alle 90 päiväksi.

ESTA-viisumin online-lomake on helppo ja se täytetään yleensä 15 minuutissa, mutta on tärkeää kiinnittää erityistä huomiota yksityiskohtiin ja varmistaa, että annetut tiedot ovat oikein. Varmista, että kaikki henkilökohtaiset tiedot ovat oikein ja että sinulla on toimiva sähköpostiosoite. Varmista, että haet vähintään 72 tuntia ennen lähtöäsi Yhdysvaltoihin.

Tämä blogikirjoitus ei ole kommentoitavissa.