7 älypuhelinsovellusta, jotka helpottavat elämääsi

Tarkkaile liikkumistasi, untasi tai kuukautiskiertoasi - tai löydä lähin vessa.

Kuva: Maksim Kostenko / Fotolia

Puhelimella voi pelata, somettaa, soittaa ja tekstata, mutta näiden sovellusten avulla puhelimestasi on oikeaa hyötyä hyvinvoinnillesi ja jokapäiväiselle elämällesi.

Clue

Miehet älkööt vaivautuko. Kuukautisten dokumentointiin tarkoitettu menkkasovellus Clue helpottaa oman kierron ja pms-oireiden tarkkailua. Kunhan sovellusta on ehtinyt käyttää muutaman kuukauden, se ennustaa paitsi kuukautiset, myös mielialan muutokset ja hedelmällisimmät päivät, jos vauvantekohommat kiinnostavat. Android ja iOS.

Shazam

On käsittämätöntä ajatella, miten kukaan koskaan tutustui yhteenkään artistiin ilman internetiä. Shazam auttaa tunnistamaan vaivatta biisin, jonka kuulet radiosta, televisiosta tai baarin kajareista ja haluat tietää, kuka sen esittää. Android ja iOS.

Moves


Jos puhelimessa ei ole omaa, sisäänrakennettua terveysmittaria, kannattaa ladata Moves. Sovelluksen etu on sen yksinkertaisuus: kävely, juoksu ja pyöräily tallentuvat sovellukseen itsekseen ja ilman, että niitä tarvitsee jakaa sosiaalisessa mediassa. Samaan sovellukseen voi tallentaa erikseen myös spesifimmät treenit. Android ja iOS.

Flush

Kun hätä iskee, on vessaan päästävä. Etenkin ulkomailla matkustaessa on toisinaan kiusallista, kun kahvilaan täytyy piipahtaa tämän tästä vain, jotta pääsisi vessaan. Flushin tietokannassa on ylis 100 000 yleistä käymälää ympäri maailmaa - jotta sinun elämäsi helpottuisi. Saatavana: Android ja iOS.

Pocket

Pelkästään Facebook-feedissä tulee hetkessä vastaan kourallinen linkkejä, jotka tekisi mieli lukea, muttei ehdi. Lisää siihen vielä Twitter ja sähköposti, ja sotku on valmis. Pocket on virtuaalinen tasku, johon voit tallentaa artikkelit, jotka haluat lukea myöhemmin. Parasta on, että jutut voi lukea tarvitsematta nettiyhteyttä. Android ja iOS.

Sleep Cycle

Uniongelmia? Lataa unentarkkailusovellus. Sen avulla voit selvittää paitsi yöuniesi pituuden myös sen, milloin sinun on parasta mennä nukkumaan ja milloin herätä. Sleep Cycle analysoi untasi nukkuessasi ja herättää sinut silloin, kun unesi on kevyimmillään. Silloin on helpoin herätä tuntien itsensä levänneeksi. Android ja iOS

Google Kääntäjä


Oletetaan, että puhelimessasi on jo jokin sanakirjasovellus. Googlen kääntäjä on astetta kehittyneempi versio sen jälkeen, kun se viime vuonna osti Word Lensin. Sen avulla voit ottaa kuvan vaikkapa reissussa kohtaamastasi kieltokyltistä, ja se kääntää tekstin heti ymmärtämällesi kielelle - ilman, että sinun tarvitsee kirjoittaa itse sanoja tekstikenttään. Android ja iOS.

2 kommenttia

Jaska!

1.10.2015 11:31

Clue toimii myös miehille! Paras tapa seurata kollegojen mielialoja jne. :)

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Eetu565

5.10.2015 14:50

Ei yhtään vinkkiä windows phonelle?

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi