Ilmalla täytetty oranssitukkainen kana ja 10 hassua videota Trumpista

Valkoisen talon takapihalla kummitteleva kana on vain yksi outouden lisäsulka hattuun yhdelle kautta aikojen erikoisimmista presidenteistä.

Kuva: Rebekka Shabad / Twitter

Washington D.C:ssä on otettu käyttöön kovat poliittisen vaikuttamisen keinot. Keskiviikkona valkoisen talon läheisellä 1600 Pennsylvania Avenuella tuijotteli vihainen, oranssitukkainen, ilmalla täytetty kana, kertoo CBS News.

Kana on nähty aiemminkin poliittisissa mielenilmauksissa, kun se on taistellut oikeuden puolesta eri puolilla Yhdysvaltoja Tax Day Marchin nimissä. Kyseinen mielenilmaus protestoi presidentti Donald Trumpin päätöstä olla kertomatta omia verotietojaan.

Trumpin kaudelle on mahtunut paljon muutakin ihmeteltävää kuin pumpattu kana. Lähes kaiken oleellisen voi tarkistaa alla olevista Vicen videoista.

Koska tavalliset uutiset eivät miellytä kiukkuiluun taipuvaista maailman vaikutusvaltaisinta henkilöä, Trump päätti perustaa omat uutiset. Niissä kerrotaan, miten suuria saavutuksia presidentti on saanut aikaan. Viimeisenä hassuna videona tarjoilemmekin dadaa suoraa Trump-tornista.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi