Mitä saadaan, kun yhdistetään jooga ja skumppa? Skumppajooga!

Unohda olutjooga, täältä tulee astetta haastavampi skumppajooga.

Kirjoitimme keväällä olutjoogasta, Saksassa kehitetystä maltaisesta liikuntaharrastuksesta, joka on villinnyt maailmaa jo muutaman vuoden. Suomeen se saapui alkuvuodesta, ja hommasta innostuttiin heti: oluthan on oiva palautusjuoma.

Olutjooga on saanut nyt Suomessa odotetun seuraajan, sopivasti kuumimpaan pikkujoulukauteen, kun suomalaisten kehittämä glögiskumppa Glöet sekä Helsingissä sijaitseva Yoga Nordic -joogasali järjestivät maailman ensimmäisen virallisen skumppajoogatunnnin. Kyllä, luit oikein. Kaksi maailman ihaninta asiaa, skumppa ja jooga yhdessä.

“Vuonna 2014 lanseerattu glögiskumppa Glöet yhdisti glögin ja kuohuviinin parhaat puolet sesonkiin sopivaksi juomaksi. Me haluamme tehdä asioita eri tavalla ja pilke silmäkulmassa, joten päätimme yhdistää jälleen kaksi hyvin yhteen sopivaa asiaa eli joogan ja skumpan juomisen.”, kertoo yksi Glöetin kehittäjistä Anette Raunio.

Glögi ja skumppa sopivat hyvin yhteen, mikseivät siis glögiskumppa ja joogakin? Jooga on paljolti naispainotteinen laji, ja usein kuohuviinikin mielletään enemmän naisten juomaksi. Perinteisesti kuohuviinin myynti kasvaa loppuvuonna, joten skumppajooga sopii aivan loistavasti pikkujoulukauteen. Sosiaalisessa mediassa skumppajooga on otettu kuulemma vastaan todella innostuneesti.

Skumppajooga saattaa kuulostaa juhlallisemmalta ja ylellisemmältä kuin olutjooga, mutta todellisuudessa se on vaikeampaa.

”Skumppajooga eroaa olutjoogasta siinä, että pullon sijaan kädessä on lasi, mikä tekee joogaamisesta haastavampaa. Tämä on aivan huippu tapa ottaa uutta twistiä joogaamiseen. Skumppajooga on ehdottomasti tämän joulun pikkujouluhitti!”, kertoo joogaohjaaja Veera Nguyen Yoga Nordicilta.

1 kommentti

Maksani

16.12.2017 00:45

Mutta kun alkoholismi vaan on parempaa!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi