Kesäkondis 2015: uimalla kuntoon

Haaveena timmi kesäkroppa? Ui kesäksi kuntoon -kampanja alkaa sunnuntaina.

Kuva: Stefan Schurr / Fotolia

Suomen Uimaliitto järjestää valtakunnallisen Ui kesäksi kuntoon -kampanjan jo 24. kertaa. Uintijuhla on käynnissä maaliskuun ajan, ja siihen on lähtenyt mukaan 97 uimahallia ympäri maan. Niihin odotetaan jopa kahtakymmentätuhatta kesäkunnon kohottajaa.

Uiminen on tehokasta liikuntaa, ja taitava uimari pitää lääkärin loitolla. Kuntouinti on Suomen suosituimpia sisäliikuntamuotoja ja se sopii kaikille uimataitoisille: tavoitteet on helppo mitoittaa omalle kunnolle ja tekniikalle sopiviksi. Oikealla uintitekniikalla kuntouinnista tulee sujuvampaa, ja tekniikan kehittämisessäkin riittää askelmia kaikille perustekniikasta pienimpiin nyansseihin. 

Ui kesäksi kuntoon -kampanjaan voi osallistua kampanjaan kuuluvassa uimahallissa, jossa suorituksia voi kerätä uimalla, vesijuoksulla ja -jumpalla. Suoritukset voi kirjauttaa henkilökohtaiseen suorituskorttiin ja uimahallin suoritustaululle. Uimarit kirjaavat kauhotut metrit ja muut vesiliikkujat liikutut minuutit. Uimaseuroille on oma sarjansa kampanjassa. Apuvälineiden, kuten räpylöiden, käyttäminen on kampanjassa kiellettyä.

Kampanjaan osallistuvat uimahallit on jaettu uimahallien välistä tulosvertailua varten kolmeen ryhmään, pienet, keskisuuret ja suuret uimahallit. Kampanjan päätteeksi kukin uimahalli saa vertailuluvun, johon vaikuttavat uimahallissa tehtyjen suoritusten määrä ja uimahallin vuotuinen kävijämäärä. Uimaliitto palkitsee kolme aktiivisinta uimahallia jokaisessa sarjassa.

Kesäksi kuntoon uimalla!

Ui kesäksi kuntoon uimahalleissa ympäri maan 1.-31. maaliskuuta.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi