Rekolan panimo – rakkaudesta lajiin, prosenttirajoihin katsomatta

Erilaiset oluet eivät kaikki taivu viiden prosentin tienoille.

Kuva: Rekolan Panimo / Facebook

Viitisen vuotta operoinut Rekolan panimo syntyi rakkaudesta lajiin, missiona yksinkertaisesti saada aikaan maukkaita ja erilaisia oluita. Tekijöiden taustalta löytyvä 17 vuoden kokemus ravintoloiden keittiöissä ja rakkaus ruokaa kohtaan tekee myös olutreseptien suunnittelusta helppoa.

“Tärkeintä on luoda juttuja jotka eivät ole kaikkien muiden listoilla. Loppuvuonna 2016 Rekolan Panimo onkin mm. IPA-vapaa, eli ylenpalttinen humaloilla leikkiminen on jätetty muille ja keskitytään enemmän itse oluen makuun ja oluen sekä ruokien makumaailmojen yhdistämiseen. Tätä tärkeää seikkaa halutaan tuoda esiin myös kertomalla miten ja mitkä oluet sopivat kulloinkin ruuan kanssa nautittavaksi esimerkiksi Tuoppi & Sapuska -blogissa”, panimolta kerrotaan.

Panimo haluaa herätellä yleisöä näkemään oluen rikkaus ja monipuolisuus, kun unohdetaan prosenttirajat. Tähän tarkoitukseen on räätälöity kaksi uutuusolutta, 3,5 prosenttinen Fiskarin Vehnä ja tuima ysiprosenttinen Paavin Polku. Panimon mukaan molemmille makumaailmoille löytyy vastineensa ruoasta, mutta sopivat myös sellaisenaan nautiskeluun.

Panimo pitää majaansa muiden käsityöläisten kanssa Uudellamaalla Fiskarsin pittoreskissa Ruukissa, joka on valittu vuoden kotimaiseksi matkailukohteeksi.

Lue ja tutustu muihin suomalaispanimoihin: Suomalaiset pienpanimot rynnivät joukolla stadilaisiin hanoihin

Tutustu Rekolan panimon tuotteisiin osana Finnish Craft Beer Revolution. Rekolan panimo esittäytyy olutravintola Kuikassa 28.9.–1.10.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi