Stadin panimo – palkittua osaamista Suvilahdesta

Tulevia klassikkoja ja pieniä eriä erikoisuuksia.

Kuva: Stadin Panimo / Facebook

Stadin panimon oluet selvästikin osuvat erinomaisesti suomalaismakuun, sillä niitä on palkittu moneen kertaan muun muassa vuoden oluena. Helsingin Suvilahdessa majaileva panimo on aktiivinen monella panimotoiminnan saralla. Se pyörittää omaa panimobaaria, järjestää panimovierailuja, antaa kenelle tahansa mahdollisuuden räätälöidä oma olut esimerkiksi firman bileisiin tai liikelahjaksi, sekä tietysti tekee monipuolisesti laadusta olutta, niin Alkoon kuin kaupan hyllyillekin.

Etenkin pk-seudun kauppojen hyllyillä osa Stadin panimon tuotteista on muodostunut klassikoiksi, kun taas ravintoloissa erät ja maut vaihtuvat tiheämpään tahtiin.

Oluen valmistus on Stadin panimossa pitkälti käsityötä: mäskäyksestä lähtien oluet pannan käsin ja automatiikka otetaan käyttöön vasta pullotusvaiheessa. Halusta kokeilla uutta kertoo se, että panimolta syntyy vuosittain kymmeniä erilaisia oluita. Reseptiikasta vastaa omistaja Timo Konttinen. Panimo työllistää viisi työntekijää.

Lue ja tutustu muihin suomalaispanimoihin: Suomalaiset pienpanimot rynnivät joukolla stadilaisiin hanoihin

Tutustu Stadin panimon tuotteisiin osana Finnish Craft Beer Revolutionia. Stadin panimo esittäytyy William K. Kurvissa 28.9.–1.10.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi