3 x lounashelpotus syksyyn

Lounasgeneraattori, kotiinkuljetus, ekologinen kyyti - sinunkin lounaasi helpottamiseksi.

Kuva: jpanudda / Fotolia

Kesä on auttamatta ohi, eikä paluuta arkeen voi enää väistää - ja siihen kuuluu myös jokapäiväinen lounas. Pimeään syksyyn ja synkkiin, terassittomiin lounaisiin on onneksi monenlaista nykyaikaista helpotusta tarjolla. 

Foodora

Ekologinen kotiinkuljetuspalvelu Foodora tuo ruoat työpaikallesi ympäristöystävällisesti pyörälähetillä. Tilata voi sellaisista helsinkiläisistä ravintoloista, joilla ei ole omaa kotiinkuljetusta. Tilaaminen on helppoa, sillä ruoka maksetaan netissä tilaushetkellä. Nettisaitin lisäksi Foodora julkaisi hiljattain iOS-sovelluksen ja lupaa, että Android-sovellus on tuloillaan. Kuljetus maksaa 3,90. (Varoituksen sana: Cityn testeissä kuljetus kesti usein pitkään, ja kerran pyörälähetti sotki sushit kaatumalla matkan varrella.)

Meal.fi

Kuljetus ei ehkä ole ekologista, mutta se ei myöskään maksa mitään. Meal.fi on yksinomaan arkisin toimiva, lounasaikaan ilmainen ruoan kotiinkuljetuspalvelu. Päivittäin vaihtuvan ruokalistan ovat tehneet helsinkiläisten huippuravintoloiden kokit. Tilausta helpottaa, että vaihtoehtoja on päivittäin vain kolme. Ruoka tulee nopeasti ja maksetaan lähetille. Illallisaikaan kuljetus maksaa 2,50. (Varoituksen sana: Cityn testeissä ruoat näyttivät kuvissa usein ainakin kuusinkertaisesti paremmilta. Makuun ulkonäkö ei kuitenkaan vaikuta.)

Lounaskone.com

Ravintolageneraattori ei tuo ruokia luoksesi, mutta helpottaa lounaspaikan valintaa. Työminuutteja säästyy rutkasti (kehittelijöiden mukaan jopa miljoonia), kun lounasravintolan pohtimiseen käytetty aika ja päätösvastuu delegoidaan internetsivulle. Tämä saitti korjaa Suomen talouden ja ruokkii nälkäiset. (Varoituksen sana: Cityn testeissä selvisi, että klikkailuunkin saattaa saada kulumaan miljoonia minuutteja.)

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi