3 x uutuusravintolaa, joista puhutaan juuri nyt

Nämä keväällä 2025 avautuneet uutuusravintolat kannattaa ottaa testiin ensitilassa!

Uutuusravintola LaBrassa Välimeren lämpö ja pohjoismaiset vivahteet kohtaavat.
Uutuusravintola LaBrassa Välimeren lämpö ja pohjoismaiset vivahteet kohtaavat.

Tänä keväänä Helsingin ravintolakartalle on ilmestynyt joukko upeita ravintoloita, jotka ovat herättäneet välittömästi asiakkaiden mielenkiinnon. Eikä ihme!

Listalta löytyy nimittäin niin MasterChef-voittajan uutuus, historialliseen miljööseen avautunut kortteliravintola kuin mielenkiintoinen hybridigastropubi.

Jos haluat tietää missä kannattaa syödä nyt, jatka lukemista.

Aperte

  • Mikä: Masterchef-voittajan uutuusravintola
  • Missä: Mannerheimintie 56. Helsinki
  • Mitä: Kokemisen arvoisia makuelämyksiä keskiviikosta lauantaihin

Masterchef-voittaja 2020 Patrik Lindströmin uusi 35-paikkainen Aperte avasi vastikään ovensa Töölöön entisen Lyonin tiloihin. Ravintolan nimi kuvastaa avoimuutta, eikä Apertessa aiotakaan jumiutua tiettyihin kaavoihin tai genreihin. Yllätyksiä voi siis todellakin olla luvassa!

Annoksia voi tilata joko yksittäin tai valita suoraan neljän ruokalajin päivän menun, eli päivän nelosen 55 €:n hintaan.

​Uudella ruokalistalla maistellaan muun muassa parsaa, siikaa, karitsatartaria ja juuriselleriä. Tutustu menuun tästä ja laita pöytävaraukset tulille.

LaBra

  • Mikä: Compass Groupin uusi kortteliravintola
  • Missä: Eerikinkatu 32, Helsinki
  • Mitä: Välimeren lämpöä ja pohjoismaisia vivahteita

Eerikinkadulle avautunut LabRa on mielenkiintoinen uutuus monessakin mielessä! Ensinnäkin sen puitteet 100-vuotiaassa, alun perin Teknillisen Korkeakoulun koneabratorioksi ja sähkölaboratorioksi rakennetussa kiiinteistössä ovat ainutlaatuiset.

Ja sitten on tietenkin ruoka. Rohkeisiin makuihin mieltynyt keittiömestari Serpil Yilmaz tarjoaa asiakkailleen pohjoismaisia vivahteita ja Välimeren makuja yhdistäviä annoksia, jotka yllättävät ja ihastuttavat.

Tähän ainutlaatuiseen kortteliravintolaan voit suunnata niin arkisin lounaalle kuin illalliselle keskiviikosta lauantaihin.

TUTUSTUMISTARJOUS: Nauti LaBran ruoista -20 % huhtikuun loppuun saakka!

Tap & Table

  • Mikä: Hybridigastropub
  • Missä: Mannerheimintie 3, Helsinki
  • Mitä: Pubitunnelmaa ja kulinaristia elämyksiä 24.4. alkaen

Hybridigastropubiksi itseään tituleeraava Tap & Table avautuu Kaivopihalle, aivan Stockmannia vastapäätä, 24. huhtikuuta. Tässä uutuudessa rento pubitunnelma ja modernin keittiön hienostuneet maut lyövät kättä päälle sulassa sovussa.

Ruokalistalta löytyy muun muassa autenttisia italialaisia pinsa-pitsoja, mehukkaita Prime Cut -pihvejä sekä käsin koottuja gourmet-burgereita.

Eikä janoisena tarvitse istua, sillä Tap & Table tarjoaa laajan valikoiman käsityöläisoluita ja viinejä eri puolilta maailmaa.

1 kommentti

palavot975

5.5.2025 14:54

What a fabulous post this has been. Never seen this kind of useful post. I am grateful to you and expect more number of posts like these. Thank you very much.
https://www.dogtranslator.net

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi