Aikansa kutakin – Onnela sulkee ovensa

Helsingin yöelämään ison panoksen antaneen yökerhon vuokrasopimus päättyy.

Helsingin Onnela avattiin vuonna 2004 ja siitä lähtien monta tuoppia on ehtinyt rikkoutumaan bilepaikan tahmeaan lattiaan. Aikansa kutakin, ajateltiin ravintolaketjun johdossa ja Suomen Onnelat Oy haettiin huhtikuun alussa yrityssaneeraukseen.

Night People Group osti Onnelan Sedu Koskiselta. Night People Groupin muut ravintolat eivät ole lakkautusuhan alla. Konserniin kuuluu muun muassa vastauusittu The Tiger, Helsingin Kaivohuone, Apollo-ravintolat ja tamperelaiset Screen Club & Lounge ja rokkibaari Raideri.

Helsingin Onnelassa vietetään päättäjäisiä huomisesta keskiviikosta läpi viikonlopun. Henkilökunta kutsuu asiakkaat paikalle juomaan varastot tyhjiksi ja muistelemaan menneitä vuosia. Bileet päättyvät sunnuntai-iltana viimeiseen sunnuntaibiletykseen Sunnelaan.

Suomen Onnelat Oy:n ravintoloita ovat Helsingin Onnelan lisäksi Onnelat Helsingissä, Kajaanissa, Kuopiossa, Raumalla ja Rovaniemellä. Lisäksi yrityksen alle kuuluvat Tivoli-yökerhot Tampereella, Oulussa ja Lahdessa sekä Armas-ravintolat Tampereella, Lahdessa ja Rovaniemellä, Cabaret Discotheque Porissa ja Komia-yökerho Seinäjoella.

1 kommentti

JessiP

5.6.2013 00:40

Montakos niitä Onneloita sitten oikein Helsingistä löytyy?

"Suomen Onnelat Oy:n ravintoloita ovat Helsingin Onnelan lisäksi Onnelat Helsingissä, Kajaanissa, Kuopiossa, Raumalla ja Rovaniemellä."

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi