Artesaanipizzoja ja lämmitetty talviterassi! Rantaravintola Hampton Bay lumoaa ympäri vuoden

Hampton Bayhyn voi poiketa niin pizzalle, lämmittävälle juomalle kuin juhlimaan pitkän kaavan mukaan.

Kuva: Hampton Bay
  • Mikä: Rantaravintola ja baari
  • Missä: Hietalahdenranta 6, Helsinki
  • Mitä: Artesaanipizzoja, juomia ja rentoa tunnelmaa
  • Milloin: Ke-to klo 17-22, pe-la klo 17-01, su 13-18

Vaikka Hietalahdenrannassa sijaitseva Hampton Bay tunnetaan etenkin viihtyisänä kesäravintolana, tähän paikkaan kannattaa ehdottomasti lähteä tutustumaan myös talvikaudella. Ravintola on tuonut syksyn kunniaksi listoille napolilaistyyliset artesaanipizzat, jotka tyydyttävät taatusti suurimmankin pizzan ystävän vaatimukset.

“Hamptoniin kannattaa tulla viihtymään myös talvella, koska ravintolassa on ainutlaatuinen lämmin tunnelma aivan meren äärellä, laaja artesaanipizzavalikoima, supermukava henkilökunta ja Helsingin ainoa keskieurooppalainen lämmitetty talviterassi kauniine liekkilämmittimineen”, ravintoloitsija Tuula Railonkoski kertoo.

Merellisissä maisemissa sijaitseva Hampton Bay on erinomainen kohde myös talvella.
Merellisissä maisemissa sijaitseva Hampton Bay on erinomainen kohde myös talvella. Kuva: Hampton Bay

Jos rakastat hyvän ruoan lisäksi myös kunnon juhlia, on Hampton Bay oikea paikka myös tähän tarpeeseen. Viikonloppuisin Hampton Bayn valtaa nimittäin kaupungin suurimmat talviterassibileet, jossa dj:n soittamat energiset biisit ja lämmittävät juomat pitävät tunnelman taatusti katossa.

Rento kortteravintola, jonne on helppo tulla

Erinomaisen maun ja rakenteen omaavat napolilaistyyliset artesaanipizzat eivät päätynyt Hampton Bayn ruokalistalle sattumalta, vaan ne otettiin valikoimiin tukemaan uutta talvikauden iltakonseptia. Railonkosken mukaan Hampton Bayn tavoitteena on tarjota lähialueen asukkaille rento ja viihtyisä baari ja kortteliravintola, jonne on helppo tulla ilman pöytävarausta ja pistäytyä baariin vaikka istumaan iltaa.

Valinta osui selvästi nappiin, sillä pizzat ovat nousseet asiakkaiden keskuudessa nopeassa suosioon, ja kehuja satelee etenkin niiden korkeasta laadusta.

“Hapanjuuritaikina tehdään ravintolassa itse, ja sen vuoksi laatu ja maku sopivat hyvin yhteen tarjolla olevien viinien kanssa”, Railonkoski kertoo.

Artesaanipizzat ovat tämän talvikauden uutuus.
Artesaanipizzat ovat tämän talvikauden uutuus. Kuva: Hampton Bay

Pelkät raaka-aineet eivät kuitenkaan riitä, vaan myös välineiden pitää olla kunnossa. Hampton Bayn uusi pizzauuni mahdollistaa napoli-tyylisen pizzan paistamisen tarvittavan korkeassa lämpötilassa.

Monipuoliselta pizzalistalta asiakkaiden suosikiksi on noussut talon valkoinen signature-pizza Hampton Bay, joka pitää sisällään muun muassa mozzarellaa, kylmäsavulohta, sinisimpukkaa ja merilevää. Monipuoliselta ruokalista jokainen löytää taatusti oman suosikkinsa, etsitpä sitten kasvispizzaa tai gluteenitonta vaihtoehtoa.

LUE MYÖSMuutakin kuin pelkkä tislaamo! The Helsinki Distilling Company on kokonaisvaltainen ruokamatkailukohde

“Ehdottomasti suosittelisin maistamaan täysin vegaanista pizzaa, Vegaantoa, joka yllätti positiivisesti meidän koko makuraadin jokaisen testaajan”, Railonkoski vinkkaa.

Jos upeilla merimaisemilla varustettuun Hampton Bayhin ei syystä tai toisesta ole aikaa lähteä paikan päälle, ei hätää! Herkulliset artesaanipizzat kestävät Railonkosken mukaan hyvin myös kuljetuksen, ja näitä herkkuja on mahdollista tilata suoraan kotiovelle Woltin kautta.

LUE MYÖS: Suomen ensimmäinen Pizzorante avasi ovensa: Hiltonista saa nyt pizzaa - myös mukaan!

1 kommentti

SaraPepp

16.12.2021 01:05

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://SaraPeppus.goshrink.com

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi