Burger King haluaa sekaanit puolelleen kasvishampurilaisella, joka paistuu samassa grillissä lihan kanssa

Rebel Whopper on suunniteltu yhdessä hollantilaisen The Vegetarian Butcherin kanssa.

Burger King haluaa isosti mukaan kasvisbuumiin ja tekee sen uuden Rebel Whopperin avulla. Kasviproteiinipohjaisella pihvillä halutaan kääntää sekasyöjien päät, sillä se on suunniteltu lihansyöjien makuun ja paistetaan samassa grillissä kuin muutkin purilaispihvit.

Koska Rebel Whopperin pihvi grillataan liekeissä samassa grillissä lihapihvien kanssa. Se ei sovi vegaaneille myöskään sen takia, että majoneesi pitää sisällään kananmunaa. Majoneesin voi pyytää jättämään burgerista pois. Burger King kertoo myös kehittävänsä parhaillaan vegaanista majoneesia.

Kasvisburger on kehitetty yhdessä The Vegetarian Butcherin kanssa. Itse “Vegeteurastaja” on hollantilainen Jaap Korteweg, joka kasvoi farmilla, kasvatti karjaa itsekin, kunnes siirtyi kasvissyöjäksi. Ikävä lihanmakua kohtaan kuitenkin jäi, joten hän alkoi kehittää kasviproteiinituotteita.

Hampurilaisen välistä löytyy kasviproteiinipohjaisen pihvin lisäksi tutut Whopperin täytteet eli tuoretta tomaattia, raikasta salaattia, majoneesia, ketsuppia, suolakurkkua ja sipulia.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi